Вярваме, че любовта е най-яркото и искрено чувство, което човек

...
Вярваме, че любовта е най-яркото и искрено чувство, което човек
Коментари Харесай

10 „случайно дочути“ истории, които доказват, че любовта наистина съществува

Вярваме, че любовта е най-яркото и откровено възприятие, което човек може да изпита. С тези дребни истории, изпълнени с деликатност, грижа и наслада, се надяваме да накараме даже и най-закоравелите скептици да повярват, че любовта в действителност съществува. 

  • Баба ми и дядо ми са на 70. Един ден говорех с дядо ми за неговата младост. Внезапно, когато баба ми влезе в стаята, той ми сподели „ Ето я моята галактика! “ Този комплимент ми прозвуча доста по-готино от тези, които аз получавам от гаджето ми.

     
  • Една заран преди месеци, брачният партньор ми стана 20 минути по-рано от нормалното, с цел да зашие една дупка в ръкавицата ми. ДА ЗАШИЕ ДУПКА В ПРОКЛЕТАТА МИ РЪКАВИЦА! Така че пръстите ми да не измръзват в студа. И двамата имахме необикновено натоварени графици по това време с купищата спомагателна работа и всички предколедни мерки. Никакво време за обяд, остави за пазаруване на нови ръкавици. Той в никакъв случай не ми подарява цветя и рядко прави похвали, само че неща като това ме оставят без подозрение за искренността на нашите усеща и благосъстоянието на любовта ни. 

     
  • Днес мъжът ми ми сподели „ Само в случай че знаех каква страхотна жена ще бъдеш, щях да дойда при теб, незабавно щом се науча да вървя. "

     
  • Миналата година мъжът ми трябваше да замине на изненадваща командировка тъкмо сутринта на Свети Валентин. Но той не ме остави да бактисвам и да се обезверявам. Когато се прибрах вкъщи същата вечер, открих на масата обичаната си шоколадова торта и картичка със сърце на нея. Картичката съдържаше тъкмо три думи, само че тези думи в действителност ме зарадваха: „ Само за теб! “

     
  • Майка ми взима одеколона на татко ми и пръска из стаята, в моментите, когато той ѝ липсва. Тя споделя, че това оказва помощ да се сътвори „ резултатът на наличието “. И когато татко ми се прибере вкъщи, той усеща одеколона и се усмихва: „ Мислила си за мен! “

     
  • В университета се влюбих в едно момиче, което има проблем със слуха. Тя учи за преводач на жестомимичен език. Аз също изучавам езика, с цел да мога да я поканя на среща.

     
  • Съпругът ми има непрекъсната телесна температура 36 градуса, а аз – 37. Затова моят обичан постоянно зъзне, а на мен непрекъснато ми е горещо. Можете да си визиите какъв брой добре се усеща всеки от нас в прегръдките на другия. Той се топли, а аз се изстудявам – идеалната двойка! 

     
  • Баба ми се омъжила в ранна възраст за мъж, който не обичала. През целия си живот тя изпитвала мощни сантиментални усеща към различен човек. Първо, те не можели да бъдат дружно, тъй като и двамата били женени, след това животът и децата раздалечили пътищата им. Един ден, на 90-годишна възраст, те инцидентно се срещнали в болничното заведение. Първото нещо, което тогавашният любим на баба ми споделил, било „ Най-накрая те открих! “ След което вземат решение да изживеят остатъка от дните си дружно.

     
  • Днес, когато се разсъниха, открих, че брачният партньор ми ме е гримирал, до момента в който дремя. „ Направих го, с цел да имаш повече време за сън “ – изясни той. Между другото, мъжът ми е професионален гримьор. 

     
  • Миналата вечер с мъжа ми се разхождахме из града. Просто се мотаем, лудеем и си приказваме. Внезапно ни спря млада двойка с молба да им дадем имейл адреса си. Те обясниха, че са ни видели да се целуваме на улицата и не можели да спрат да ни снимат. Така нашият фамилен фотоалбум се обогати с десетки щастливи фотоси на нас двамата. Наскоро празнувахме 25 години от светбата си. Какъв непредвиден подарък за годишнината ни!

Източник: Bright Side

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР