Вярвам в силата на едно истинско правосъдие, вярвам в стандартните

...
Вярвам в силата на едно истинско правосъдие, вярвам в стандартните
Коментари Харесай

Петков: Няма да позволим прокуратурата да се използва като бухалка, не става дума само за Борисов

Вярвам в силата на едно същинско правораздаване, имам вяра в общоприетите процедури на Народното събрание и се надявам, че следвайки тях, ще достигнем до същинско правораздаване. Едновременно с това няма да позволим прокуратурата да се употребява като бухалка. Не става дума единствено за господин Борисов, а за всички вероятни неща. Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, който се яви на разпит в Софийската районна прокуратура.

" Викат ме на разпит от Софийска районна прокуратура по тематика, по която към момента не съм осведомен. Ако е като при Асен Василев допускам, че е във връзка заканите против Радостин Василев, които той самият опроверга, тъй че се надавам, че ще бъде къса среща. Нямам никакви терзания ”, съобщи той.

“Не че имаме огромно доверие на прокуратурата, тъй като виждаме, че се заемат много мощни политически позиции, хем се появяват каузи на трупчета, хем не, само че в моя случай съм просто като очевидец ”, сподели Петков.

Той съобщи изрично, че Весела Чернева е един от най-свестните съветници, които той е имал. “Използвайки нейното име през вчерашния ден е този вид клюки, които демонстрират острата потребност от голяма промяна в службите ”, счита още Кирил Петков.

Вчера Софийската градска прокуратура предложи на основния прокурор да изиска имунитета на водача на ГЕРБ Бойко Борисов поради " Барселонагейт ". Борисов обаче към този момент даде безапелационна поръчка, че няма да си даде имунитета непринудено.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР