Вярвам, че с Вселената трябва да се общува. Трябва да

...
Вярвам, че с Вселената трябва да се общува. Трябва да
Коментари Харесай

Небесна поща: Вселената ни говори

 original

Вярвам, че с Вселената би трябвало да се поддържа връзка. Трябва да се научим да виждаме знаците й, да развиваме чувствителността си към тях. Когато вътрешният радар е конфигуриран да приема известия, пощата „ от горната страна “ идва всекидневно: инцидентни изречения на минувачи, песента в таксито, надписа на тениската на колоездача.

Сънищата се насищат със знаци, и всичко, което ни остава е да слушаме, да слушаме и да не запушваме с нечистотия филтрите.

И още – да одобряваме всичко, което се случва като път, по който би трябвало се премине, а не като досадна нужда и неудобства. Всички неприятни положения – са добра процедура да се премине през тези положения. Внимателно и осъзнато, като тиха заран на село.

Просто те би трябвало да се живеят сега, когато се случват, а не авансово или по-късно.

Забравете за действителността. Не би трябвало да и казвате каква форма да приема, както се случи.

С други думи, в случай че сте купили на пазара положителни сливи, а когато се приберете вкъщи откриете, че една шепа от тях са в неприятно положение, не се разстройвайте и не мислете неприятно за продавача и не го ругайте.

Да си кажете: „ Да, аз не съм съвършен “ – коства скъпо. Всъщност би трябвало по- постоянно да потъвате в чувството, че и вие и останалите, не сте съвършени, с цел да можете  най-после да получите омиротворение.

Любимия ми урок за самоприемане получих от устата на доста добър, съответен и надарен експерт, който на въпроса, за какво е не запомнил нещо да направи по макета, сподели: Аз съм фекалодизайнер.

Това е всичко. И светът не се срина. Не е належащо това да се приказва на глас, само че не е ненужно да си го припомняме, когато още веднъж сме хванати в менгемето на личните си усещания за себе си като идеалната майка, брачна половинка, щерка, другар или чиновник.

Какво толкоз! – Вие също сте положителни, живи, смешни, неуместни и човечни, тъкмо като всички останали. Ние не сме длъжностите на визитките, не сме фамилните статуси, не сме механични тела с изкуствен интелект – ние сме хора.

На Вселената и харесват честните и смелите. Твърдо стоящи на краката си, земни. С тях е занимателно да се приказва, те знаят по какъв начин да бъдат признателни. Те също са доста приятни за мен. С тях се усещам в ятото си.

Изненадващо е, само че аз едвам в този момент разбирам какъв брой значимо е за спокойното течение на живота да престана да зациклям на себе си. Да изчистя главата си от всички тези безкрайни „ желая, желая, още повече, по-далеч и по-високо “ и да опитам да пребивавам толкоз просто, колкото е допустимо.

Да преместя фокуса от безкрайната вътрешна рефлексия към това, което се случва в близост, да изключа режима на необузданата консумация и да стартира да оценявам положението на свободата и тишината, да открия насладата в своя свят, в личния си кръг.

Всичко тече, всичко се трансформира, а аз съзнателно слагам при започване на тази фраза думата „ дано “.

Аз си подсещам да вдишвам надълбоко, и че „ индивидът, който е пристигнал при вас – е вашето най-важно нещо за през днешния ден. “

Но с цел да направя този пост потребен от практическа позиция, ще опиша за един добър способ за установяване на своите същински усеща по избран въпрос.

Често се случва по този начин, че е належащо да се вземе решение, а вие стоите като буридановото магаре и не знаете какво да изберете. Аз към този момент не помня къде съм научила тази техника, само че тя в действителност е доста мощна и ефикасна: когато се разкъсвате сред две решения, въображаемо приемете едното от тях.

Но единствено доста твърдо и абсолютно, като че ли за вас не съществува опция, и нямате никакво подозрение. А по-късно живейте с това решение един ден или два, или даже една седмица (колкото е по-сериозно решението, толкоз по-дълго).

Не предприемайте никакви дейности, не променяйте държанието си, и на никой за вътрешното си решение не говорете (това е важно).

Изненадващо е, само че доста скоро ще почувствате по какъв начин тялото ви стартира да реагира на мислите: вие или ще усетите лекост и безусловно възприятие за правилността на решението („ Да, това е тъкмо това, което желая “) или ще почувствате ужасна горест и страдание, както нормално се случва, когато прекосяваме точката, от която няма връщане.

Сто пъти е тествано, работи: оказва помощ да разберем това, което душата желае в действителност, и това, което е елементарен сезонен каприз, припадък на нелепост.

Как долита Неумолимият Бумеранг на Вселената при всеки Знак на Зодиака

 

Всеки един от знаците на зодиака има свои плюсове и минуси. Има също по този начин и  такива  черти или обноски на държание,  които за представителите на другите знаци са неправилни. И…

Цялата публикация Search Results for: вселената

Върховните закони на Вселената!

 

В днешната публикация ще разгледаме два същински вълшебен закони, които ръководят живота на Земята. Същите тези закони ръководят невидимите светове, които основават действителността. Способността да се спазват  тези закони ще…

Цялата публикация

Всичко, което сте получили, само че не сте платили, ви основава Дълг пред Вселената

 

Този дълг съставлява несъмнено количество сила, което вие дължите на Света. Тъй като става дума за Закон на природата, ние не можем нито да го заобиколим, нито да го преодолеем.…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР