Второто ниво на колумбийския футбол вече ще се гледа със

...
Второто ниво на колумбийския футбол вече ще се гледа със
Коментари Харесай

Срам - в Колумбия се червят заради потенциално уговорен мач

Второто равнище на колумбийския футбол към този момент ще се гледа със напълно друго око, откакто феновете на срещата сред Унион Магдалена и Ланерос станаха очевидци на извънредно цинични дейности от играчите в последната минута на мача.

Унион се нуждаеше от наложителна победа, с цел да се качи при елитните тимове, до момента в който Ланерос не се бореше за нищо, а в сетното нахлуване играчите на гостите просто стопираха да играят.

Така домакините осъществиха по този начин скъпия гол, който ги прати измежду най-хубавите в Колумбия с триумф от 2:1. Колумбийският национал Хуан Куадрадо разяснява в обществените мрежи, че това е тотална липса на почит с този гол в седмата минута от добавеното време.

Уго Родайега – различен огромен колумбийски състезател, не спести също рецензии: „ Това е толкоз тъжно за нашия футбол. Срам”. В известие от Ланерос клубът изрази готовността си да спомага на органите на съда, с цел да се разбере какво е станало по време на този мач. Колумбийският футболен съюз също е стартирал следствие от своя страна.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР