Второто място в Група 1 от първата фаза на квалификациите

...
Второто място в Група 1 от първата фаза на квалификациите
Коментари Харесай

ВК Нефтохимик 2010 ще играе с Олимпиакос, Аркада Галац и Прометей в борба за място в групите на Шампионската лига

Второто място в Група 1 от първата фаза на квалификациите за Шампионската лига изпрати ВК Нефтохимик 2010 в поток с гръцкия гранд Олимпиакос, Аркада Галац (Румъния) и Прометей (Украйна) в битка за място в групите на най-престижния континентален шампионат.



Тимът на Атанас Петров попада в Група 6 от втората фаза. Там са вторият от Група 4 от първия кръг – Аркада, и спечелилите от Групи 2 и 3, надлежно Олимпиакос и Прометей.

Черногорците от Будва, които се промъкнаха до първото място в Бургас, отиват в Група 5, където са сръбският Партизан (Белград), Лас Палмас (Испания) и Хипо Тирол Инсбрук (Австрия).

Мачовете би трябвало да се играят сред 9 и 11 ноември, само че датите ще бъдат оповестени дефинитивно от европейската конфедерация (CEV).

Победителят от всяка от двете групи във втората фаза се класира сигурно за групите на ШЛ. Победителят от потока на бургазлии продължава в Група А на Шампионската лига, където са носителят на европейската клубна купа за последните три години Закса (Полша), Кнак Рьозеларе (Белгия) и Зиратбанк (Турция). Нефтохимик може да се класира и като втори в групата, в случай че е с по-добри индикатори от втория в другата група.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР