Второто издание на South West Festival приключи успешно и вярвам,

...
Второто издание на South West Festival приключи успешно и вярвам,
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград И. Стоянов: Второто издание на South West Festival приключи успешно и вярвам, че двете вечери ще бъдат помнени дълго от хилядите почитатели, изпълнили парк „Македония“

Второто издание на South West Festival завърши сполучливо и имам вяра, че двете вечери ще бъдат помнени дълго от хилядите фенове, изпълнили парк „ Македония “ в Благоевград.

Посрещнахме посетители освен от разнообразни точки на България, само че и от прилежащи страни, които пропътуваха стотици километри, водени от любовта към балканската музика.

Новото тази година е, че фестивалът бе проведен напълно от Община Благоевград. Освен общинското сдружение “Арт стейдж енд фест ” в мероприятието се включиха Оперативна програма “Озеленяване ”, Оперативна програма “Чистота ”, звено “Инспекторат ”, чиновници на общинска администрация. Справиха се чудесно с това предизвикателство, за което им благодаря!

Благодаря и на страхотните певици и техните екипи, които с изключение на висок професионализъм демонстрираха човещина, съпричастност към засегнатите от наводненията в България и Гърция.

Благодаря на всички, само че най-голямото благодаря е за хората, които поддържаха това събитие, тъй като без тях нямаше по какъв начин да се сътвори тази позитивна страст, от която всички имахме потребност!

Второто издание е към този момент в предишното и сме в очакване на третото.

До нови срещи!, приключи кметът на община Благоевград Илко Стоянов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР