Второто издание на “Контра” за седмицата се фокусира върху изминалия

...
Второто издание на “Контра” за седмицата се фокусира върху изминалия
Коментари Харесай

Какви са шансовете на Лудогорец в ЛЕ и как се справят фаворитите - гледайте Контра

Второто издание на “Контра” за седмицата се концентрира върху миналия трети кръг на Лига Европа, като, естествено, първо публицистите Денислав Денчев, Радослав Стойков, Филип Друмчев и Даниел Любомиров се концентрираха първо върху представянето на Лудогорец в Ларнака. Шампионите приключиха 1:1 на посетители на АЕК, само че въпреки всичко резервираха някакви шансове за класиране в елиминационната фаза.

В другия мач от групата Байер (Леверкузен) съблюдава наклонността да прави мачове с доста голове, само че ощетени ли бяха “аспирините” продължението, когато не им бе зачетен гол за 3:3?

Арсенал записа 11-а поредна победа във всички шампионати и се утвърждава като един от любимците за купата в Лига Европа. Същото може да се каже и за Челси, които съкрушиха БАТЕ (Борисов) с хеттрик на Рубен Лофтъс-Чийк - първият нагличанин с три гола в един мач в шампионата от 2014-а насам, когато това направи Хари Кейн.

Затъването на Милан продължава с още едно проваляне - 1:2 от Бетис, като по-експерименталният състав на Дженаро Гатузо не даде позитивен резултат.

Гледайте “Контра” всеки понеделник от 15:00 часа и в допълнение издание в петък вечер, отдадено на груповата фаза на Лига Европа!
Лига Европа 3 кръг, четвъртък 25 октомври  АЕК Ларнака 1:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР