Втородивизионният Етър Велико Търново представи първите три нови попълнения за

...
Втородивизионният Етър Велико Търново представи първите три нови попълнения за
Коментари Харесай

Трио нови в Етър за първата тренировка

Втородивизионният Етър Велико Търново показа първите три нови попълнения за идния сезон във Втора лига. Това са идващите от Хебър (Пз) Радослав Терзиев и Олег Димитров, както и Христо Митев от Берое (Ст.Загора). Тримата към този момент се включиха в подготовката на тима и сигурно са част от отбора за новата акция.

Радослав Терзиев е роден на 6 август 1994 година в Пловдив. "На 27 години съм, първият ми професионален контракт беше с Ботев, където играх до 2019-а. После отидох в Славия и Монтана по половин година, а последният сезон бях в Хебър. Основният ми пост е централен бранител, само че съм играл и като опорен халф. Очаквам да оказа помощ с каквото мога на Етър, с цел да влезе в Първа лига. Това е най-важното както за мен, както и за клуба. Според мен мястото на Етър е в елита ".

Олег Димитров е роден на 6 март 1996-а година в Кюстендил. "Играя като вътрешен полузащитник. Юношеските години прекарах в ЦСКА и Лудогорец, първия си професионален контракт подписах с разградчани, където прекарах 8 години. После прекосих през Литекс, Хебър и в този момент съм тук. Надявам се да успеем да си реализираме задачите и да радваме публиката с добра игра ".

Христо Митев е роден на 1 септември 1997 година: "На 25 години съм, от Стара Загора. Играя като ляв краен бранител, както и като централен защитник. Играл съм във Верея, ЦСКА 1948, Янтра (Габрово), а последната година бях в Берое. Идвам с огромни цели ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР