Вторият вратар на Спартак Варна Християн Христов се изгаври с

...
Вторият вратар на Спартак Варна Християн Христов се изгаври с
Коментари Харесай

Вратар на Спартак Варна се подигра с феновете на Черно море

Вторият вратар на Спартак Варна Християн Христов се изгаври с почитателите на градския противник Черно море. Христов пусна снима в профила си в една от обществените мрежи с провокативна фланелка, в компанията на човек от щаба на на " соколите ".

Гаврата на стража е необяснима за футболната общност в морската столица, защото Христов е младеж на Черно море, като даже и за малко бе трети вратар в мъжкия отбор на " моряците ".

Снимката провокира съществени мнения в обществените мрежи и най-много в групите на почитателите на " моряците ". Част от тях си изясняват постъпката му с това, че Христов желае да се хареса на последователите на спартаклии и тъй като мъчно може да го направи с изявите си на футболния терен, тъй като не му се дава късмет, прави това с способи отвън него. Малко по-късно обаче Христов изтри фотографията от профила си.

Любопитното е, че откакто напуща клуба от " Тича " Христов се опитва в музикалния отрасъл. Той се изявяваше като рап артист, като даже записа няколко песни, само че " кариерата му " бе прекомерно къса.

След това още веднъж се опитва да пази по родните терени, само че по сходство на рап подвизите му, кариерата му на футболист не се разви по стремежи от него метод. През сезон 2015/2016 пази за третодивизионния Интер Плачидол, а по-късно игра за Черноморец Балчик при Георги Иванов - Геша, който се оказа главен мотор на прехвърлянията му по-късно в Локомотив Горна Оряховица, втория тим на ЦСКА 1948 и сегашния му тим Спартак. За " соколите " Христов има един мач през сезона – против Хебър при загубата с 0:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР