Вторият сезон на сериала Еуфория е едва на 5-тата си

...
Вторият сезон на сериала Еуфория е едва на 5-тата си
Коментари Харесай

Ексклузивно за bTV: Звездите от сериала "Еуфория" за трудните моменти пред и зад камера


Вторият сезон на сериала " Еуфория " е едвам на 5-тата си серия, само че към този момент се радва на по-високи рейтинги от " Игра на тронове ".

След като ни срещна със Зендея, Диана Любенова беседва и с останалите звезди на шоуто - Ангъс Клауд, Синди Суини, Мод Апатоу и Джейкъб Елорди.


Станахте ли приятелки в действителния живот?

Сидни: Ние играем сестри в сериала. Мод е една от най-хубавите ми приятелки и ми се желае тя да ми е сестра.

Какво вършиме сред повторенията?

Мод: Мисля, че сме огромни късметлийки да се харесваме толкоз доста, постоянно си вървим на посетители в караваните.

Сидни: И вършим тикток танци.

Мод: Наистина имаше доста тикток. Играехме бордови игри, играхме на карти. Голяма част от времето сме дружно и е доста прелестно.



Коя беше най-трудната сцена, в която участвахте в сезон 2?

Мод: Има доста дълги и пъклен комплицирани подиуми, само че за мен беше да карам колело по един рид, нагоре-надолу. Снимахме го толкоз доста пъти, бях цялата в пот. Физически, това беше най-трудно.

А прочувствено?

Мод: Мисля, че доста подиуми са прочувствено тежки. Но най -трудно снимахме сцените в пиесата – беше комплицирано, тъй като снимахме в едни кадър, а имаше и хореография. Ако не уцелиш вярното място в точното време, просто проваляш всичко, тъй че може би това.

Как се справихте с голотата в сериала?

Сидни: На площадката имаме съкровен координатор, който общо взето прави всичко доста комфортно и безвредно като чувство.Толкова е техническо, няма същинска фамилиарност тъй като е хореографски сложено. Добре е планувано и няма никакво придвижване, което да не е разисквано авансово. Превърна се в безвредно пространство. Голотата е значима сюжетна линия тъй като, персонажите минават през разнообразни стадии. Мисля, че тялото е различен метод за връзка, тъй че в никакъв случай не съм се чувствала: " О, Боже, още една интимна сцена. "



Какво мислите – това по-скоро сериал за родители ли е или за младежи?

Мод: Разбира се, това е сериал за младежи в гимназията, само че всичко е пресилено. Не са толкоз постоянно срещани гимназиални прекарвания, не всички тийнеджъри са по този начин напрегнати като в сериала, или най-малко аз не бях.

Ерик: Мисля, че е уместно за всички. Надеждно е, налично е, оправяме се с тематики на емпатия и опасност. Тези герои вършат неточности, имат моменти на избавление.

Какво споделиха родителите ви, откакто изгледаха първия сезон?

Мод: Родителите ми го харесаха.

Сидни: Семейството ми се гордее с мен, тъй че това е задоволително.

Какво бихте споделили за край на всички младежи, които ви гледат?

Мод: Мисля, че гледайки реакциите от първи сезон, те си споделят: " Чувствам се видян, не съм единственият, който има тази тревога, която нашето потомство претърпява в този момент. " Не сте сами и също по този начин не правете това, което вършим ние в сериала.

Ангъс: Не взимайте опиати. Не го правете!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР