Вторият сезон на игралния сериал, продуциран от Българската национална телевизия

...
Вторият сезон на игралния сериал, продуциран от Българската национална телевизия
Коментари Харесай

Вина 2 започва на 7 януари по БНТ 1

Вторият сезон на игралния сериал, продуциран от Българската национална телевизия - " Вина ", стартира на 7 януари 2024 година и ще се излъчва всяка неделя от 21 ч. по Българска национална телевизия 1. Почитателите на сериала към този момент имат опция да се потопят в сюжета и атмосферата на многоочакваното продължение с премиерата на формалния филмов откъс на " Вина 2 ".
" Във втория сезон на " Вина " връзките сред героите ще се доразвият и ще забележим по какъв начин предишното има отражение върху сегашното. Мотото на този сезон е: Ако искаш бъдещето да е друго от предишното, не забравяй предишното ", сподели Виктор Божинов, режисьор на сериала " Вина ", в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия 1.
" Зрителите към този момент видяха, че моят воин е много комплициран по отношение на своите усеща по отношение на две дами, и мисля, че най-сетне ще вземе решение ", показа артистът Владимир Зомбори, който извършва една от основните функции във " Вина " - на Филип.
Сценаристки на " Вина " са Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Креативни продуценти на втория сезон са Виктор Божинов и Ваня Николова. Режисьорка по монтажа е Нина Алтъпармакова, композитор е Петър Дундаков, оператори са Калоян Божилов и Георги Гвоздев. Художник-сценограф на актуалните епизоди е Самуил Ганев, а на епизодите в ера - Росица Бакева. Изпълнителен продуцент е Надежда Цветкова.
Освен Владимир Зомбори, в актьорския състав на " Вина " са Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Кристина Верославова, Герасим Георгиев-Геро, Силвия Лулчева, Димитър Селенски, Климентина Фърцова и други Сред изненадите във " Вина 2 " е присъединяване на една от най-талантливите и обаятелни актриси - Лилия Маравиля. Зрителите ще видят още няколко нови лица - Мая Бежанска, Милица Гладнишка и Биляна Петринска. Ролите в епизодите в ера извършват Александър Хаджиангелов, Ева Данаилова, Изабела Иванова, Велислав Павлов, Фани Коларова, Петър Дочев, Каталин Старейшинска.
За да си напомнят феновете на Българска национална телевизия началото на вълнуващата история в сериала " Вина ", Българска национална телевизия 2 ще излъчи повтаряне на първия сезон в празничните вечери към Рождество и Нова година - по два епизода на 22, 23, 24 декември и 29, 30, 31 декември от 20 ч.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР