Вторият капитан на МиланТео Ернандес изрази тъгата си от новината

...
Вторият капитан на МиланТео Ернандес изрази тъгата си от новината
Коментари Харесай

Тео Ернандес към Паоло Малдини: Съжалявам, че трябва да се сбогуваме

Вторият капитан на МиланТео Ернандес изрази тъгата си от новината за уволнението на техническия шеф на клуба Паоло Малдини. Настоящият ляв бек беше доста непосредствен с именития бранител, който беше индивидът, убедил френския национал да премине в миланския гранд преди четири години.
 Куп звезди на Милан реагираха след раздялата с Малдини Куп звезди на Милан реагираха след раздялата с Малдини
“Съжалявам, че би трябвало да се сбогувам с някой, който вярваше в мен и ми оказа помощ да стана играча, който съм през днешния ден. Желая ти всичко най-хубаво и дано животът още веднъж ни събере дружно #МалдиниЗавинаги ”, написа Ернандес в Туитър, публикувайки общи фотоси на двамата.

Междувременно, съотборникът му Ясин Адли, който рядко получавше късмет за изява от наставника Стефано Пиоли, също изрази уважението си към Малдини със фотография на великия футболист по какъв начин получава премията на “Тутоспорт ” за Ръководител на годината.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР