Чепати по характер, трудни по зодия. Всички ние – и

...
Чепати по характер, трудни по зодия. Всички ние – и
Коментари Харесай

Чепати по характер! Ето кои са най-трудните мъже според зодията

Чепати по темперамент, сложни по зодия. Всички ние – и мъжете не са изключение – демонстрираме най-хубавите си качества при започване на една връзка. И единствено месеци по-късно сътрудникът вижда нашата „ тъмна “ страна и взема решение – да остане или да си тръгне?
При тези зодии ще би трябвало да се подготвите авансово за връзка, която ще върви като влакче в увеселителен парк – от безоблачно благополучие до кошмарни моменти.
Овен
Мъжете от зодия Овен са доста забавни събеседници и буйни сътрудници, с които ще вършиме необикновен секс. И в това време това са извънредно комплицирани хора, които не са в положение да създадат отстъпки в връзките. Планетата Марс дава на Овните експанзия и непримиримост, които им оказват помощ в бизнеса и постигането на цели. Но пречат в персоналните връзки. Овните не са способни да чуят отзиви, разнообразни от техните лични. И даже няма да ви потвърдят, че са прави с разумни причини. Техният жанр е по-скоро като да удариш пестник по масата и да повишиш звук.

Мъжете Овен също имат метод да си пазят възприятията за себе си. Оттук и фактът, че знакът рядко ще признае любовта си, а също и че постоянно може да ви обиди. За страдание, в гняв Овните виждат пред себе си не обичан човек, а зложелател и по тази причина могат да приказват груби неща или даже да прибягнат до нахлуване.
Телец
На пръв взор мъжете Телци са нежни хора, които не са склонни да покачват звук или да изпускат нервите си. Но това е единствено до момента в който не извършите нещо, което този земен знак счита за недопустимо. И по този начин, преди всичко от неговите стоп дейности е измяната (или всякаква причина за ревнивост от ваша страна). Телците ревнуват даже приятелите и сътрудниците си. И в случай че приказваме за обичан човек, тогава той или би трябвало изцяло да принадлежи на Телец. Без да флиртува с противоположния пол, или „ вратата е там “.

Вторият отключващ фактор за Телеца е желанието ви да влезете в спор с него. И дамите, и мъжете от тази зодия в никакъв случай няма да признаят, че са сбъркали. И ще повярват, че се пробвате да принизите престижа им с вашите контрааргументи. Между другото, гладко преминахме към третата точка, която Телецът не приема – това са опити за намаление на самочувствието им. Телците имат високо самочувствие и знаят, че имат както разсъдък, по този начин и визия. Ето за какво, в случай че сътрудникът се опита да подлага на критика усета им в облеклото, метода, по който водят бизнеса или обзавеждането на дома им, знакът ще отговори с още по-остри и обидни думи.
Близнаци
Първоначално Близнаците ще наподобяват като вашия желан сътрудник. Те преливат от жизнеспособност, тъй че ще имат най-необичайни срещи, просветителни диалози (интелигентността е мощната страна на Близнаците) и безсънни нощи. Но единствено до момента в който тази линия на Близнаци влезе в „ играта “, за която доста хора не могат да ги понасят – това е тяхната двоякост. Това е мъж, който дълго време няма да може да реши да изведе връзката ви на идващото равнище. Няма да го накарате да признае възприятията си, тъй като, първо, този знак се управлява от интелекта, и второ, той самият не е сигурен дали ви обича.

И даже в случай че Близнаците решат да се реалокират при вас или даже да ви предложат (за което ще би трябвало да дадете медал), това към момента не значи, че ще бъдете дружно вечно. Близнакът може елементарно да продължи да флиртува с други или даже да има спекулация, тъй като елементарно се отегчава.
Водолей
Няма да е пресилено, в случай че кажем, че точно Водолеите стоят зад най-революционните решения, трансформирали нашата планета. И всичко това с помощта на неограничения им брой смели хрумвания, които не биха хрумнали на елементарния човек, и най-важното, неизчерпаемия им разсъдък за тяхното осъществяване. Но тъкмо по тази причина е мъчно да се изградят връзки с Водолей. Те живеят с мозъка си и съвсем не чуват възприятията си, тъй че няма да очаквате нежни обятия или непланирани срещи от тях.

Освен това Водолеят ще бъде извънредно сърдит, в случай че му попречите да работи (и той е подготвен да прави това през целия ден) – тъй като точно в професионалната активност този знак черпи мощ. Така че, за жалост, идеалният вид за Водолеите е да живеят в разнообразни региони и да не се натоварват един различен със отговорности, написа dir.bg.

Освен това Водолеите постоянно са недоверчиви – тъй че ще би трябвало да преминете през стотици стадии от неговите персонални проби за мощ, с цел да може той да ви разкрие своите секрети. Ако Водолеят разбере, че сте го обсъждали с някого, той ще се трансформира в извънредно отровен и „ злобен “ човек.
Източник: Марица
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР