ВАШИНГТОН (AP) — Конгресът и администрацията на Байдън обмислят какво

...
ВАШИНГТОН (AP) — Конгресът и администрацията на Байдън обмислят какво
Коментари Харесай

Индустрията на донорски съветвани фондове на стойност 230 милиарда долара получава изслушване от IRS

ВАШИНГТОН (AP) — Конгресът и администрацията на Байдън обмислят какво би трябвало да се направи, в случай че въобще би трябвало да се направи, с цел да се затегнат рестриктивните мерки за донорски съветвани фондове, все по-популярен метод донорите да заделят пари, които да изразходват за благотворителни дела.

Двигател на дебатите са въпросите за това дали ултрабогатите в страната злоупотребяват с незабавните данъчни облекчения, които получават от вкарването на пари в DAF, където доларите могат да стоят за неопределен срок или, по-често, до момента в който донорите решат кои нестопански организации да поддържат. Мнозина в света с нестопанска цел се опълчиха на тази характерност, потвърждавайки, че сметките разрешават елементарен, без непотребни стилове на даряване, който се харесва както на богатите, по този начин и на междинните американски донори.

Тази седмица Службата за вътрешни доходи организира обществено чуване за разискване на своя проект за контролиране на DAF. Предложенията включват: смяна на определението за то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР