Втори журналист почина по време на работа на Световното в

...
Втори журналист почина по време на работа на Световното в
Коментари Харесай

Трагедия: Втори журналист почина в Катар

Втори публицист умря по време на работа на Световното в Катар. Това е локалният фоторепортер Халид ал-Мислам, оповестява локалният вестник  " Гълф Таймс ".

Причините за гибелта на фотографа, който е работил за локалната телевизия " Ал Касс ТВ ", не се оповестяват.

В профила си в инстаграм от " Гълф Таймс " пишат:  " Катарецът Ал-Мислам умря ненадейно, до момента в който отразяваше Световното състезание по футбол. Ние имаме вяра в милостта и прошката на Аллах към него и изпращаме нашите най-дълбоки съболезнования на фамилията му ".

Дори работодателите му от " Ал Касс ТВ " не оповестиха причина за гибелта му, а в новинарската емисия само оповестиха тъжния факт. Детайли по трагичния случай ще бъдат обявени на по-късен стадий, съобщи Българска телеграфна агенция.

Само преди два дни умря и известният американски състезателен публицист Грант Уол по време на четвъртфиналния мач Нидерландия и Аржентина.

48-годишният Уол работеше за CBS и написа книга за Дейвид Бекъм. Преди време е почнал да работи по баскетболни тематики, само че обиква футбола и до гибелта си се занимаваше с най-популарната игра. Журналистът от Съединени американски щати колабирал ненадейно в пресцентъра на стадиона и умрял от сърдечен удар.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР