Втората седмица на емблематичната кампания на KINO NOVA Великият понеделник“

...
Втората седмица на емблематичната кампания на KINO NOVA Великият понеделник“
Коментари Харесай

Смъртоносна надпревара с времето във „Великият понеделник“

Втората седмица на емблематичната акция на KINO NOVA „ Великият понеделник “ е подготвила същинско екшън представление и смъртоносни рискове. Новите два кино лентата, които ще се борят за успеха, са „ Дим да ни няма “ и „ Бъмбълби “ . Киноманите могат да изберат едно от двете оферти на уеб страницата. Лентата, събрала повече гласове, ще бъде излъчена на 10 юли от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Екшън-комедията „ Дим да ни няма “ е първият филм, който влиза в конкуренцията. Повече от десетилетие детективът Бени Чан (Джеки Чан) е по следите на рисков мафиотски необут. Когато младата щерка на починалия му сътрудник Саманта (Фан Бинбин) попада в ръцете на незаконната формация, единственият, който може да помогне на Бени, е бъбривият комарджия Конър Уотс (Джони Ноксвил). Надпреварвайки се с времето, двамата би трябвало да избягат от преследващите ги мафиоти и да спасят Саманта, само че дали ще съумеят?

Второто предложение за седмицата е приключението   " Бъмбълби " . Опитвайки се да се изплъзне на тези, които желаят да го заловят и учат, Бъмбълби намира леговище в автоморгата на малко крайбрежно градче. Чарли Уотсън (Хейли Стайнфелд) е тийнейджърка, търсеща своето място в големия свят. Именно тя открива белязания от борби робот и се заема с ремонта му. За нейна изненада се оказва, че това не е елементарна кола. Докато десептиконите преследват оживелите автоботи благодарение на загадка организация, водена от сътрудник Бърнс (Джон Сина), Бъмбълби и Чарли би трябвало да се обединят, с цел да защитят света.

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя любимец в уеб страницата на „ Великият понеделник “ –. На 10 юли, тъкмо в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата кино лентата е събрал повече гласове. По традиция феновете, които вземат участие в гласуването в единадесетото издание на „ Великият понеделник “, ще могат да завоюват по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „ Великият понеделник “ по KINO NOVA. Повече информация за акцията следете и във на филмовия канал.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР