Втората ракета на България Димитър Кузманов ще играе срещу французина

...
Втората ракета на България Димитър Кузманов ще играе срещу французина
Коментари Харесай

Кузманов срещу французин в първия кръг на Sofia Open

Втората ракета на България Димитър Кузманов ще играе против французина Юго Юмбер в първия кръг на шампионата по тенис на твърда настилка от сериите АТП 250 Sofia Open в зала " Арена Армеец ".

Получилият " уайлд кард " Кузманов ще се изправи против Юмбер, който по-рано през днешния ден преодоля квалификациите след триумф над Филип Кристиан Жану (Румъния) с 6:3, 7:6(3).

24-годишният левичар Юмбер има три трофеи в кариeрата си и е достигал до 25-ото място в международната класация в средата на предишния сезон, само че сега е 110-и в класацията на АТП и е с 48 места по-напред от пловдивчанина.
 Пьотр Нестеров загуби във финалния кръг на квалификациите на Sofia Open
Пьотр Нестеров загуби във финалния кръг на квалификациите на Sofia Open

Отстъпи пред шведа Мъдъраш

Двамата не са се срещали до момента.

Шампионът от 2018 година Мирза Башич (Босна и Херцеговина) влезе в главната скица като " благополучен губещ " от пресявките. Той размени поставения под номер 7 Джак Дрейпър (Великобритания), който отхвърли присъединяване в последния миг.

Така Башич, който загуби по-рано през днешния ден в решителния втори квалификационен кръг от германеца Ян-Ленард Щруф с 3:6, 4:6, ще бъде противник на Нуно Боржес от Поргугалия в първия главен кръг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР