Втора сватба щели да вдигат Светлана Гущерова и нейният Мечо

...
Втора сватба щели да вдигат Светлана Гущерова и нейният Мечо
Коментари Харесай

Християн Гущеров с жестока гавра към Светлана и втората им сватба! (виж я като булка и неузнаваема от корекции - СНИМКИ)

Втора женитба щели да подвигат Светлана Гущерова и нейният Мечо - Християн Гущеров. Поне с това се похвали самата многодетна плеймейтка, която даже избърза и се пусна в мрежата като младоженка - с воала, роклята и всичките му принадлежности...

Светлето, която за пет годинки съумя да нации четири дечица на Християн, от дълго време го заврънкала да се вземат наново - както направиха преди години Маги Халваджиян и Кремена. Е, в този момент е родила дамата, по какъв начин да й откаже Мечо?!

Само че Християн излезе остроумен и по този начин ловко поряза Светлана, че тя се чуди какво да каже. Гущеров склонил, само че декларирал, че ще вдигнат втората женитба чак през 2028-ма година, когато ще чукнат 10 годинки брак. Ха, честито, дет' се вика...

" До тогава що вода ще изтече, що бременности има още да изкара Светлето и що неща има да се случват. Абе, " я камилата, я камиларя " е малко тая работа, но готино я е прекарал, де ", смеят се консуматори в нета.

А другояче, фотографията на Светлана, с изключение на с булото, направи усещане и с друго - неузнаваема е от корекции и фотошоп. Най-вече с фотошоп, несъмнено, тъй като онлайн, при тези интервенции, които прави непрекъснато, не желаеме да си представяме на какво е замязяла кожата й.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР