Втора поредна седмица продължават скандалите в парламента заради депутати, които

...
Втора поредна седмица продължават скандалите в парламента заради депутати, които
Коментари Харесай

Депутати са застрашени от глоби за погазване на здравните правила

Втора поредна седмица не престават свадите в Народното събрание поради депутати, които настойчиво не желаят да носят защитни средства и по този начин заплашват себе си и близките.

Наскоро се наложи столичната здравна ревизия да се намеси, откакто медийни репортажи демонстрираха всеобщо неспазване на противоепидемиологичните условия от парламентаристите. Това обаче не стресна някои от депутатите и през днешния ден ръководителят на Народното събрание разгласи, че ще сезира здравните управляващи поради Александър Паунов от Българска социалистическа партия и Павел Шопов от „ Атака ”, които не престават да подценяват разпоредбите.

За сътрудниците си извършители на Караянчева рапортува Славчо Атанасов от „ Обединени патриоти ”. Той подсети, че народните представители са длъжни да носят маски в пленарната зала и поименно уточни нарушителите. Това не се посрещна добре от социалистите, които внезапно дадоха отговор, че няма потребност да бъдат следени кой носи защитни средства и кой не. А самият Паунов умерено разяснява, че в случай че здравната ревизия го санкции, ще апелира акта й в съда.

Цялата история остави впечатлението, че депутатите одобряват всичко това по-скоро като политически, в сравнение с като здравен въпрос.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР