Втора национална конференция с международно участие по природни науки Европа

...
Втора национална конференция с международно участие по природни науки Европа
Коментари Харесай

Във Варна започва Национална конференция по природни науки

Втора национална конференция с интернационално присъединяване по естествени науки „ Европа - територия на знанието ” стартира от през днешния ден във Варна.

Програмата на конференцията, която ще се организира в интервала от 5 до 7 октомври, ще протече в няколко местоположения, измежду които са Икономически университет и НАОП " Николай Коперник ".

Основната цел на събитието е обмяна на опит и познания в региона на естествените науки, техниката и технологиите.

Конференцията дава опция на млади учители, преподаватели и научни служащи в региона на естествените науки, техниката и технологиите да споделят своите хрумвания и да намерят сътрудници за бъдещи съдействия. Форумът спомага за продан на положителни педагогичен практики в образованието по естествени науки и за усъвършенстване на връзката приблизително - висше обучение.

Програмата на втората национална конференция „ Европа - територия на знанието ” включва отчети, полемики по посоки „ Интердисциплинарни връзки - показване на положителни педагогичен практики “ и “Обучението по естествени науки, техника и технологии и връзката приблизително – висше обучение “, показване на постери и презентации.

Събитието е под патронажа на Министъра на образованието и науката Красимир Вълчев. Организира се в партньорство с Института за нуклеарни проучвания и нуклеарна енергетика към Българска академия на науките, с присъединяване на представители на просветителния офис на ЦЕРН, Швейцария и на университети.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР