Втора Коледа зад решетките прекара скандалната брюнетка Анита Мейзер. Тя

...
Втора Коледа зад решетките прекара скандалната брюнетка Анита Мейзер. Тя
Коментари Харесай

Съкилийничките на Мейзер я почитат като гуру

Втора Коледа зад решетките прекара скандалната брюнетка Анита Мейзер. Тя е наказана за непредумишленото ликвидиране на брачна половинка си Николай Димов и рушвет на служител на реда на четири години и половина затвор. Година и половина ще й бъдат приспаднати от крайното наказване, което ще стане ясно през 2018 година.

Анита бе закопчана незабавно след случая през 2016 година. Съдът неведнъж и изрично отхвърля да промени мярката й поради заплаха подсъдимата да се укрие.

Първоначално Мейзер се бунтуваше, тръшкаше и плашеше със самоубийство, в случай че я върнат в килията. С течение на времето обаче тя се уравновеси и твърди, че е приела ориста си като тестване и е нормализирана и мощна, пише България Днес.

"Не се усещам отговорна, всичко това е неуместно, само че към този момент го одобрявам. Аз съм жертва на игрите на околните на Николай, само че ще им покажа, че съм по-силна от лъжата. Аз изгубих, а не те ", разкри в навечерието на Коледа дамата с най-големия силиконов бюст на Балканите.

Чувствайки се жертва на грандиозна интрига, Мейзер прекара тиха и свята нощ в килията, където е почитана като гуру от останалите съкилийнички. С течение на времето Анита се трансформира в просветник за необразованите дами, престъпили закона. Тя почнала да им преподава британски, а някои се наложило да учи и на писане. С времето зад решетките станала по-религиозна, като се смирила и си дала заричане, като излезе от пандиза, да почисти името си.

"Често вървя в параклиса. Моля се всяка вечер този призрачен сън да свърши, тъй като мъчно претърпявам случилото се. Животът ми допреди година и половина беше парадайс на земята. Без Николай е празен, а за останалите улеснения и вероятните, които съм имала, като че ли не ми пука толкоз. Моля се да срещна Николай в различен живот, тъй като за мен всичко останало е без значение към този момент ", разкри през сълзи Мейзер.

Тази година скандалната силиконка посрещна празника в малко по-приповдигнато въодушевление отпреди, разкриха още околните й пред "България Днес ". Тя е получила няколко писма от църкви в разнообразни квартали на Варна и София, което вдигнало духа й. Отчетата декларирали, че ще се молят за нея и душата й и имат вяра в нея.

"Още преди празниците Анита помоли за сушени плодове и дребни блага, които да й донесем, с цел да раздаде на съкилийничките си. Искаше дребни иконки за нейна сметка, с които да ги изненада. Даже пожела да напише писмо до шефа на пандиза да им разрешат да месят питка за Бъдни вечер и да им дадат свещи, с цел да се молят ", разкриха от пандиза.

Жените от Сливенския затвор прекараха пречистваща скромна Коледа на самун и сол. Те се събрали на вечеря и заедно се помолили скоро да усетят свободата, като поискали амнистия.

През последните месеци Анита съумя да се внедри измежду тамошното общество, което в началото я посрещна като рок звезда, само че след това се отдръпна от нея. Крайната емоционалност на силиконката и високият стандарт, с който се хвалеше в медиите, й изиграха неприятна смешка. За малко време злоба и завист се вселиха в затворените дами, множеството от небогати фамилии. Анита бе нападана от тарторката на пандизчийките, само че откакто се оплака документално от тормоз, съумя да се отърве от противничките си.

В момента тя се употребява с респект и почитание, което трансформира упованието на идната част от процеса в по-леко прекарване.

"Надяваме се, че втората инстанция ще се вгледа деликатно в доказателствата, или по-скоро ще види неналичието на такива - по отношение на обвиняването за рушвет приказвам. Освен това госпожа Мейзер лежи сега в пандиза в прорез с човешките права. Нека бъдем откровени най-малко на Коледа - хора дават стотици хиляди левове рушвет, хванати са с парите в ръка и ги пускат под гаранция или против подписка. След това се отървават с условни. Непредумишленото ликвидиране се санкционира с условна... а Анита за две по 50 лева кара две години в килия. Нека всеки си направи изводите ", разяснява обстановката юристът на Анита - Петър Чалъмов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР