Всяко семейство има своите тайни, които не иска да стават

...
Всяко семейство има своите тайни, които не иска да стават
Коментари Харесай

Най-големите кралски скандали, които станаха достояние на света

Всяко семейство има своите секрети, които не желае да стават обществено притежание. Британското кралско семейство също има такива, с тази разлика, че медиите по всякакъв начин се пробват, и от време на време съумяват, да разкрият тайните им и да ги създадат публично притежание. Каналът " във vbox7 демонстрира някои от най-скандалните разкрития за кралското семейство, които провокираха огромен публичен отзив и разнопосочни реакции.

Крал Едуард VIII се отхвърли от трона поради жена

Едуард VIII поема трона през 1936 година, само че се отхвърля от него година по-късно, с цел да може да се ожени за Уолис Симпсън . Американката беше два пъти развеждана и когато Едуард и предложи, това провокира публично и политическо неодобрение в кралството.

Английската черква му не разрешава да се ожени за разведена жена и той е заставен да се откаже от престола. Този огромен кралски скандал промени напълно линията на заместничество, като в последна сметка предопредели, че 10-годишната принцеса Елизабет ще стане бъдещата кралица на Англия.
 Уолис Симпсън и Едуард VIII Gulliver/Getty Images
Приятелските връзки сред Едуард VIII и Адолф Хитлер

Вуйчото на кралица Елизабет II Едуард VIII и брачната половинка му Уолис Симпсън са били известни с многото си срещи с Адолф Хитлер. Британското разузнаване имаше съображение да има вяра, че Симпсън предава информация на германците от документи, които е взела от Едуард VIII.-->

Британското държавно управление се опита да резервира това в загадка, само че документ, оповестен през 1957 година, удостовери тази информация и я направи обществено известна.

Когато принц Чарлз се почерпи с черешово бренди

На 14-годишна възраст принц Чарлз поръчал черешова ракия в механа в село Сторнуей. Принцът не знаел, че в кръчмата има кореспондент от таблоид, който го подслушва.

Инцидентът лъсна на първа страница на съвсем всеки вестник в кралството и се трансформира в публичен скандал.

Когато принц Хари прекарва един ден в клиника за лекуване на наркотични зависимости

След като признал на татко си, че неведнъж е опитвал марихуана и взел участие в алкохолни напивания с малолетни, 17-годишният принц Хари бил изпратен за един ден в клиника за лекуване на наркотични зависимости. Официалното изказване на двореца “Св.Джеймс “ по случая е, че това е метод “да научи вероятните последици от приложимост на опиати. ”

Принц Хари в нацистки костюм

Принц Хари е сниман до момента в който се забавлява на празненство облечен нацистки костюм и лента със свастика на ръката. Веднага излиза изказване: “Принц Хари се извинява, в случай че е засегнал и изложил някой. Той осъзнава, че е направил неверен избор на костюм. ”
 Принц Хари Gulliver/Getty Images
Принц Хари е сниман гол на щур ваучър в Лас Вегас

10 години по-късно принц Хари се забърква в нов скандал. Този път действието се развива в Лас Вегас. Там има огромно „ голо празненство “ с впечатляващо количество опиати и алкохол. Снимки на принц Хари демонстрират по какъв начин чисто гол играе стрип билярд в Лас Вегас.

27-годишният принц е на отмора преди да замине за Афганистан, на работа към английската войска. Той споделя за случая: ”Накрая разочаровах себе си, фамилията си и други хора. Но евентуално беше типичен образец, че може би съм повече боец в сравнение с принц. Това е най-простият образец. ”

Принцеса Маргарет се влюбва в женен мъж

Принцесата прекарва доста време с водача на кралските военовъздушни сили капитан Питър Таунсенд и двамата в последна сметка се влюбват. Къде е уловката? Таунсенд е женен. Скандалът избухва през 1953г., когато Таунсенд се развежда с жена си и незабавно предлага брак на принцеса Маргарет. За страдание двойката приключва годежа си две години по-късно, знаейки, че в никакъв случай няма да получат приказката от фантазиите си. Сърцераздирателния романс е показан в сериала на Netflix “Короната ”.
 Принцеса Маргарет Gulliver/Getty Images
Разводът на принцеса Маргарет става обществен

След раздялата си с някогашния ухажор Питър Таунсенд, принцеса Маргарет се омъжва за фотограф на име Антъни Армстронг-Джоунс. През 1976 година те се разделят публично и Бъкингамският замък прави изказване, в което се споделя: “Принцеса Маргарет, графиня на Сноудън, и графът на Сноудън ще живеят разграничени по взаимно единодушие. Принцесата ще продължи с обществените си отговорности, без да е придружавана от лорд Сноудън. Няма подадени документи за бракоразвод. ” Нейният бракоразвод става формален през 1978 година И тя става първата (но не и последна) кралска персона, след крал Хенри VII, която е публично разведена.

Принцеса Ан се влюбва в член на кралския личен състав

Принцеса Ан, единствената щерка на кралица Елизабет II, е омъжена за олимпийския жокей Марк Филипс от близо 20 години, преди да се разведат през 1992 година Бракът на кралската двойка е разказан като “безрадостен фарс ”. Но това, което в последна сметка провокира развода им, е когато таблоидът “The Sun “ оповестява, че е получил анонимни писма писани до принцесата. Писмата не са оповестени, тъй като от вестника се тормозят, че ще бъдат съдени за авторски права. Но по-късно е обявено, че принцесата се е влюбила в един от флигел-адютантите си, Тимъти Лорънс, който е английски военоморски офицер. След като афишира развода си, Ан декларира, че ще се омъжи за Лорънс.

Капитан Марк Филипс има извънбрачно дете

Името ѝ е Фелисити Тонкин. Докато е към момента женен за принцеса Ан, капитан Марк Филипс има спекулация за една нощ с учителка по изкуство от Нова Зеландия на име Хедър Тонкин. Тя забременява и ражда бебето, което е половин сестра на Зара Тиндъл и Питър Филипс. Съобщава се, че Филипс е предиздвикал дамата да помята, само че тя е отказала изрично.

Марк Филипс оповестява, че се среща с жена, коята е с 28 години по-млада от него

През 2012 година излиза наяве, че капитан Марк Филипс, някогашен брачен партньор на принцеса Ан, се среща с 35-годишната Лорън Хоу, която е американски, олимпийски жокей. Той удостоверява, че напуща жена си Санди и оповестява новината на 14-годишната си щерка Стефани.

Принц Чарлз се среща със сестрата на принцеса Даяна преди нея

Лейди Сара Мак Коркъдейл , по-голямата сестра на принцеса Даяна, е известна с това, че е показала сестра си на принца. Мак Коркъдейл се е срещала за малко с принца през 70-те. Техният романс завършва бързо, откакто Сара споделя, че в никакъв случай няма да се омъжи за принца, без значение дали е чистач или крал на Англия.

Принцеса Даяна признава за самонараняването си

“Принцесата на народа ” споделя в изявление, че съзнателно е паднала по стълбите, до момента в който е бременна с Уилям в четвъртия месец, при опит да притегли вниманието на принц Чарлз. Тя споделя, че принцът тъкмо е възобновил връзката си с Камила Паркър Боулс и Даяна знаела, че имат любовна спекулация.

Телефонната спекулация на принцеса Даяна

През 1992 година “The Sun “ разгласява разпечатка на записан телефонен диалог сред уелската принцеса и нейния хипотетичен ухажор Джеймс Гилби. По това време тя към момента е омъжена за принц Чарлз, най-големият наследник на кралица Елизабет II. В телефонен диалог Гилби назовава 53 пъти принцесата “скуиджи ” (английска сленг дума, значи мек, елементарен за мачкане) и ѝ споделя, че я обича. Аферата е наречена “Скуиджигейт ” поради прякора на принцесата.

Любовните телефонни диалози на принц Чарлз

Скоро по-късно, австралийско списание разгласява скандална разпечатка на диалог сред принц Чарлз и Камила. Обаждането удостоверява слуховете, че принца на Уелс е сантиментално привързан с дългогодишната си другарка Боулс. Инцидентът естествено е наименуван “Камилагейт ” . В обявата биват разкрити доста от мръснишките смешки, които двамата са си разменяли, в това число една, в която принца споделя, че желае да се трансформира в тампон, с цел да живее в гащите на Боулс.

Разводът на принц Чарлз и принцеса Даяна

През 1995 година принцеса Даяна дава изявление на Мартин Башир, в което разискват напрежението от това да си обществена персона. Докато тя приказва за проблемите си с булимията и следродилната меланхолия, принцесата споделя, че знае за аферата на Чарлз и Камила и даже приказва за своята спекулация с инструктура си по езда, Джеймс Хюит. Шокиращото изявление води до техния бракоразвод през август 1996 година
 Принц Чарлз и Даяна Gulliver/Getty Images
Смъртта на принцеса Даяна

Два огромни абсурда пораждат след гибелта на принцесата. Говори се, че принцеса Даяна е умряла в “планиран случай ”, зад който стои принц Чарлз. Също по този начин се оповестява, че приятелят на принцесата по това време, Доди Ал Файед, е погубен при нейния случай. Ал Файед е наследник на билионер и се споделя, че е бил благоприятен за актуалната си другарка Кели Фишър по времето, когато се е срещал с принцесата. Фишер е забъркана в собствен скандал, с дело в което упреква Ал Файед, че я е изоставил пред олтара. Тя отдръпва обвиняването след гибелта на принцеса Даяна и Ал Файед през 1997 година Носят се клюки, че връзката на принцесата с Ал Файед не е одобрявана в кралския двор.

Тайните фотоси на Сара Фъргюсън

Сара Фъргюсън (Фърги) се омъжва за принц Андрю, дюк на Йорк през 1986 година През 1992 година Фърги е на отмора с американския финансов консултант Джон Брайън, когато папараци го снимат по какъв начин хапе пръстите на краката ѝ. Фъргии Андрю се развеждат през 1996 година (един месец преди Чарлз и Даяна).

Фърги взима огромен рушвет

През 2010 година публицист под прикритие предлага на Фърги £500 000 в подмяна на информация за нейния някогашен брачен партньор принц Андрю. The Guardian оповестява, че Фърги е споделила на репортера: “Това отваря всичко, което в миналото сте желали. Мога да отворя всяка врата за вас, и ще го направя. Грижете се за мен и той ще се погрижи за вас..ще ви се върне десетократно. ” Дукесата се извинява по-късно, като споделя, че е имала “сериозен пропуск в преценката. ”

Слуховете, че принц Чарлз не е бащата на принц Хари

Може би най-големия слух измежду кралските особи е този, че може би принц Хари има различен татко. Макар сигурно да не е правилен, не е загадка, че принцеса Даяна е имала няколко афери по време на брака си с Чарлз. Тя признава в изявление за BBC, че има спекулация с офицер от армията, Джеймс Хюит и в интернет към момента се ширят отзиви, че приликата на принц Хари с Хюит е повече от подозрителна.

Голата фотография на Софи Райс-Джоунс

The Sun разгласява гола фотография на Софи Райс-Джоунс през 1999 година единствено няколко месеца преди тя да подписа брак с принц Едуард, Ърл на Уесекс. Бъкингамският замък осъди вестника и назова това деяние “ жестоко навлизане в персоналния живот ”. Редакторът Дейвид Уелънд се извини на Софи и споделя, че няма в никакъв случай повече да разгласява нейна фотография.

Голата фотография на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън и принц Уилям отиват на отмора в Прованс, Франция и при завръщането си откриват, че херцогинята е снимана, до момента в който се пече на слънце без горнище. Бъкингамският замък я пази, като споделя “ кралските височества са имали упования за усамотение в отдалечената къща. Немислимо е някой да прави такива фотоси и да ги разгласява по-късно. “ Повдигнато е обвиняване против обявата и фотографа.

“Мерилин Монро моментът “ на херцогиня Кейт

Херцогинята към момента не се е досетила за трика на кралицата, да зашива тежести в ръба на роклята си, само че май ще си намерения след този случай. Us weekly оповестява, че немски таблоид е разгласил фотография на Кейт, откакто вятър подвига роклята ѝ, в жанр Мерилин Монро. Дворецът не разяснява решението за издание на фотографията.

Принц Уилям е заловен в бурни танци с модел

Изглежда Уилям лишава ролята на непокорния принц от Хари и е заловен да танцува с модел. Смята се, че това е австралийският модел Софи Тейлър, в нощен клуб по време на по този начин наречения мъжки ски трип. И има видео за доказателство. Излишно е да загатваме, че Кейт Мидълтън не беше изключително щастлива от случката.

Когато принц Андрю показа на кралицата приятелката си, която е била порно актриса

Вторият наследник на кралица Елизабет II, принц Андрю, стартира да се среща с американката Катлийн “Коо ” Старк през 1982 година Понеже Старк е софт порно актриса , доста голи и внушителни нейни фотоси излизат нескрито. Хората оповестяват, че кралицата не е знаела за актьорската кариера на Старк, когато са се срещнали.
 принц Андрю Gulliver/Getty Images
Принц Андрю е упрекнат в полово посягане

През 2014 година 17-годишната Вирджиния Робъртс твърди, че е “била принудена да има полови връзки с принца, когато е била малолетна в три обособени географски региона. ” Тя упреква принца и приятеля му билионера Джефри Ъпщайн, че са я държали като “секс робиня ”. Бъкингамският замък отхвърля тези обвинявания и по-късно съдията взема решение, че обвиняванията против принц Андрю ще бъдат заличени от правосъдните протоколи.

Кралица Елизабет е упрекната в данъчни измами

Newsweek оповестява, че нейно кралско височество “е вложила към $13.1 млн. в офшорен фонд на Каймановите острови и Бермуда. ” Това кара съперници на кралицата да проверяват персоналните й финанси, което ги води до изобретение, че по тази скица тя заобикаля налози в размер $15 млн., върху найното положение от $680 млн.

Разкритието, че кралица Елизабет II и принц Филип са далечни братовчеди

Business Insider разкрива, че кралицата и нейният брачен партньор споделят една и съща кръвна линия и са директно свързани с кралица Виктория. “Виктория е пра-пра баба по бащина линия на кралицата, а Филип е обвързван с монарха от страна на майка си. ” се споделя в публикацията. Европейските кралски семейства са тясно свързани от години, само че в този момент се уголемяват повече от всеки път, откакто им е разрешено да се омъжват за елементарни хора.

Скритият кралски наследник

Джордж V и кралица Мери са имали шести наследник, наименуван Джон. Заради епилептични припадъци принц Джон прекарва последните четири години от живота си прикрит надалеч в къща в Йорк, в имението Сандрингам. Кралското семейство крият положението на Джон, тъй като считат, че това ще покаже симптом на уязвимост. Принц Джон умира на 13 години след съдбовен пристъп. Той е щял да бъде чичо на кралица Елизабет II.

Принцеса Майкъл си поставя расистка брошка на формален обяд при кралицата

Принцеса Майкъл от Кент неотдавна притегли вниманието на медиите, като си постави несъответствуваща брошка на коледния обяд в Бъкингамския замък. Бижуто фетишизира изображения на иго и се смята за отживяло и расиско. Хората показват обидния аксесоар и се чудят дали е обвързвано с наличието на Мегън Маркъл , която тогава е неотдавна сгодена за принц Хари. Не е ясно дали принцесата е поставила брошката съзнателно, само че се извинява за създалата се обстановка и споделя, че “е носила тази брошка доста пъти без да зародят разногласия. ” Съмненията остават, тъй като в предишното си принцеса Майкъл има и други расистки прояви.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР