Всяко ново начало е добре дошло. Чувството, че ще започнем

...
Всяко ново начало е добре дошло. Чувството, че ще започнем
Коментари Харесай

5-те зодии с нова връзка през май

Всяко ново начало е добре пристигнало. Чувството, че ще стартираме нещо на чисто и то с човек, в който виждаме любовта, ни окрилява и презарежда.

През месец май 5 от зодиите ще започват с нова връзка. Те ще се усещат на върха на своето благополучие и ще преливат от обич. Ето кои ще са те:

Овен

Овните най-сетне са решили да оставят проблемите встрани и да помислят малко повече за личното си благополучие. Те твърдо са решили да дадат късмет на човек, който отдавна насам се пробва да ги впечатли по всякакъв метод. През май ще създадат първата крачка и ще започват една смислена и изпълнена с фантазии връзка.

Лъв

На Лъвовете нормално им би трябвало доста време, с цел да решат дали едно нещо си коства да се случи или пък не. През месец май те ще се усещат извънредно щастливи и ще предпочетат да се гмурнат в океана на любовта. Това тяхно решение ще се окаже вярно в бъдеще.

Стрелец

Стрелците са много взискателни и може би това е една от аргументите съвсем в никакъв случай да не съумяват да намерят вярната половинка. През месец май обаче нещата радикално ще се трансформират. В миг, в който минимум чакат, ще се влюбят и то от пръв взор. Много е евентуално тази първа среща да бъде по време на пътешестване.

Водолей

Водолеите нямат никакъв проблем с това да прекратят една връзка и неотложно да се впуснат в нова. През май е доста евентуално да преминат през разлъка и нова връзка. Те умеят да гледат положително на нещата и това напълно няма да ги смути.

Рак

Раците са много забавни хора. Те мислят доста, преди да създадат първата крачка. През май обаче ще се решат на нея, тъй като твърдо имат вяра, че индивида, с който се срещат напоследък, е верният за тях. Радвайте се на живота и не спирайте да грабите с цялостни шепи от любовта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР