Всяко момиче, което поне веднъж е било с руса коса,

...
Всяко момиче, което поне веднъж е било с руса коса,
Коментари Харесай

Как да поддържаме русия цвят на косата си у дома?

Всяко момиче, което най-малко един път е било с руса коса, знае, че даже естественият ни цвят да е ярък, е мъчно да я поддържаме сами, и то в домашни условия. Не единствено тъй като не всеки път се получава нюанса, който желаеме, само че и поради това, че всеки месец би трябвало да покриваме израсналите тъмни корени. Ние обаче взехме решение да тестваме дали можем да поддържаме русия цвят на косата си сами и задачата се оказа изцяло допустима, изключително в случай че държим в ръцете си боята за коса .

Избрахме нея, тъй като е безамонячна, а маслата от камелия и слънчоглед в състава й в допълнение подхранват и хидратират косата. А русата коса постоянно се нуждае от повече грижа и от по-щадяща багра, с цел да не наподобява суха и накъсана. Освен това в опаковката на боята има и еликсир, който се употребява при измиването, с цел да може на финала да имаме красива и блестяща коса.

Във видеото, което ви демонстрираме през днешния ден, ще видите по какъв начин тъкмо можете да се боядисате сами и да покриете тъмните корени с, като единственото, което ви би трябвало е хавлия, дребна купичка, четка и гребен. Кадифената текстура на боята се нанася доста елементарно и можем да ви уверим, че има доста прелестен мирис, тъй че процедурата става още по-приятна. Ето по какъв начин се случва всичко!

С поддръжката на Garnier Olia

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР