Всяко чудо за три дни - точно такава се оказа

...
Всяко чудо за три дни - точно такава се оказа
Коментари Харесай

Ексклузивно: Поли съобщи, че с Благой се развеждат

Всяко знамение за три дни - тъкмо такава се оказа и следващата обич на Благой Георгиев. Припомняме ви, че той напусна Златка Райкова, с цел да бъде с надалеч по-младата от него Полина, двамата даже подписаха брак преди към година. 

Брюнетката обаче очевидно не е очарована от някогашния футболист, тъй като и тя, сходно на плеймейтката, твърди че той не държи на думата си. Това пролича от общественото ѝ изказване, че с Джизъса ще се разведат, откакто завърши присъединяване му в " Сървайвър ". Вероятно това е била и повода тя да отлети за Доминикана и може би от продукцията са ѝ разрешили да беседва с Благой и да му заяви решението си. 

 Полина, Благой

 Полина, Благой

Изглежда, че концепцията за бракоразвод ѝ е пристигнала неотдавна и не преди заминаването на Георгиев за фотосите на шоуто. В сторитата си Поли споделя, че няма намесен трети човек в връзките им, което да е довело до решението за разлъка. Джизъса разочаровал хубавицата с отношението си, по нейни думи и тя е безапелационна, че няма да даде втори късмет на брака им. 

 Полина, Благой

 Полина, Благой

Както съвсем всички на Благо, по този начин и Поли си татуира името му, само че в изявленията си разкри, че към този момент се е заела с преправянето на татуса. Но би трябвало да отбележим, че тя няма да спада в графата негови предходни любови, които са го дарили с дете. 

 Полина, Благой

 Полина, Благой

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР