Всяка зодия греши някъде, когато си говорим за любов, но

...
Всяка зодия греши някъде, когато си говорим за любов, но
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН съвет в едно изречение за всяка от 12-те зодии

Всяка зодия бърка някъде, когато си приказваме за обич, само че постоянно не осъзнава къде са й грешките, до момента в който някой не ги уточни. Това са 12 мъдри съвета, подобаващи за всяка една от зодиите. Следвай своя, с цел да откриеш щастието!
Овен: Не гледай с очите си, гледай със сърцето си – хубостта е до време, само че душата остава за цялостен живот.    
Телец: Остави страха настрани, бит самоуверено и ще видиш, че страховете ти са единствено грозни сенки, които ти пречат да си благополучен.
Близнаци: Човек е добре да живее за себе си, само че не трябва да прекалява и да слага егото си преди всичко – в противоположен случай рискува да е постоянно самичък.    
Рак: Спри да гледаш обратно в предишното, то няма да се върне – мисли за бъдещето, там ще откриеш щастието.    
Лъв: С високо вирната глава и без взаимни отстъпки връзка не се прави, по тази причина поработи върху себе си, с цел да откриеш мир в любовта.    
Дева: Първо би трябвало да се научиш да обичаш същински себе си, с цел да можеш да позволиш и на другите да те обикнат.
Везни: Не се колебай толкоз във значимите решения, тъй като любовта обича смелите промени и умират от скучните застои.
 Седем обстоятелството за любовта, които ще оказват помощ на вашата връзка Седем обстоятелството за любовта, които ще оказват помощ на вашата връзка
Време е да си приказваме за обич и скъпи препоръки за вашата връзка. Вижте кои са те:  1. Мъжете са по-търпеливи към дамите, отколкот...
Скорпион: Не разчитай единствено на това, че пристрастеността ще избави връзката ти – в случай че няма боязън в сърцето, няма да имаш и усмивка на лицето.
Стрелец: Опитай се да откриеш някой, който ще бъде добър с теб и бягай далеко от този, който те разиграва, а твърди, че те обича.
Козирог: Бъди по-мъдър във връзките си, не оставяй егото да взима връх и давай повече от себе си, без да очакваш нищо в подмяна.
Водолей: Вярвай повече, че заслужаваш повече и то ще се появи в живота ти, нямаш време да се задоволяваш с дребното.
Риби : Излизанията, заниманията и лекият живот са до време – откри някой, с който ще искаш да изградиш дом, да имаш семейство и да бъдете постоянно един до различен.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР