Всяка възраст е красива. Когато преминат 50-те обаче, повечето хора

...
Всяка възраст е красива. Когато преминат 50-те обаче, повечето хора
Коментари Харесай

Отслабване след 50: Хитри трикове!

Всяка възраст е красива. Когато преминат 50-те обаче, множеството хора към този момент считат, че няма по какъв начин повече да бъдат във компания. Ето за какво занемаряват фигурата си.

След 50-те години всичко се трансформира. Повечето хора просто се отхвърлят и стопират с всички грижи за себе си. Дали е по този начин обаче и можем ли да бъдем още веднъж фини и атлетични, въпреки и на по-сериозна възраст – отговорът е Да.

Когато преминем избрана възраст, тялото става стабилно на смяна, изключително когато става въпрос за загуба на тегло. Причината е равнището на рН в организма.

Без значение от възрастта, вие би трябвало да упражнявате тялото си. Така се изгарят мазнините. Когато гладувате, губите въглехидрати, които са източник на гориво за тялото. Най-голямата неточност е, че доста хора се концентрират върху калориите. Истината е, че всичко се отнася до качеството, а не до количеството.

Напълно допустимо е да сме фини и красиви и 50-тата си годишнина. Ето кои са лесните трикове /виж галерията/ за това по какъв начин да поддържате здравословно тегло и след тази възраст.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР