Всяка свободна жена на възраст над двадесет години се превръща

...
Всяка свободна жена на възраст над двадесет години се превръща
Коментари Харесай

Флирт в офиса: Четири типа досадни ухажори на работното място

Всяка свободна жена на възраст над двадесет години се трансформира в мечтаната закуска за акулите в морето, наречено „ работно място ”. В момента, в който сътрудниците ви схванат, че сте необвързани, лампичка в мозъка им просветва и те са подготвени да пробват шанса си с вас.

Ситуацията се усложнява неведнъж в случай че работите в компания с преобладаващи чиновници мъже, като тези в IT-сферата, и/ или вие сте единствената неангажирана колежка.

Да, първоначално ви е занимателно – при толкоз ухажори, които не стопират да смъкват звезди за вас, няма по какъв начин да не се почувствате мечтани и търсени. Но след известно време става досадно, появява се дразнение и стартирате да се чудите по какъв начин да си поемете глътка въздух без някой да се пробва да ви впечатли.

Можем напълно условно да разграничим няколко вида сътрудници по отношение на тяхното държание – самоуверения, нахалния, безмълвния и остарелия ерген. Ето какво е особено за всеки един и по какъв начин да се оправим с тях:

Самоувереният

Той ви смъква непосредствено без срам и разкаяние, работи деликатно като възнамерява всяка своя стъпка. Другите мъже се комплексират и не ловуват на негова територия.

Как да се оправим с него? Кажете му ребром, че неговият интерес към вас е неоснователен и е загуба на време. Той сигурно ще оцени прямотата ви.

Нахалният

Може да се преглежда и като продължение на „ господин Самоуверен ”. Отдавна сте престанали да броите поканите за кафе или разходка, отправени от него, и сте наясно, че думичката „ не ” не участва в речника му.

Най-ефективният способ при него е да го убедите, че към този момент имате някого в полезрението си и това несъмнено не е той. Не пропускайте опция да споменете какъв брой прекрасен букет сте получили през вчерашния ден и по какъв начин в този момент нямате опция да му отделите време, тъй като сте канени на среща. Колкото и настойчив да бъде, доста скоро ще се откаже от борбата за/с вас.

Мълчаливият

Усещате погледа му върху себе си непрестанно, чувствате се като участник в следващия риалити формат. Той нарушава мълчанието посред ви с обсъждане на служебни въпроси, които, несъмнено, са единствено предтекст, с цел да ви подсети за съществуването си.

Достатъчни тук ще бъдат неналичието на внимание и студеното отношение. Не ви поучавам да действате непосредствено, с цел да не задълбочите казуса му с общуването, който той явно има щом до момента не е събрал кураж да ви признае, че го притегляте!

Старият ерген

С него сякаш ви е най-тежко. Умело подбраните приказки и ненатрапчивото му държание, с които изначало разучава обстановката, даже не ви кара да се замислите, че ви харесва. И един ден най-неочаквано той ви изумява с пояснение в обич. Да, знаем, че за любовта възраст и граници няма, само че все пак надали проявяваният интерес от негова страна ви ласкае…

Как да действаме ли? Дайте му да разбере, че харесвате млади мъже! Може да прибегнете и до тактиката „ Знаете ли, татко ми доста наподобява на вас! ” Ако не желаете да го засегнете просто му кажете, че си имате другар.

След като сте се освободили от хищните риби към вас може да се насладите на спокойното море и да се възползвате от опциите, които то предлага.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР