Всяка седмица вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството

...
Всяка седмица вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството
Коментари Харесай

Министър на регионалното развитие с приемен ден за граждани

Всяка седмица вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов ще има приемен ден, в който ще разисква с жители въпроси от компетентността на министерството. Това заяви Караджов на страницата си във " Facebook ", а по-късно Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) пусна и известие.



Тази седмица срещите ще са на 18 декември- събота, от 9 до 13 часа, в постройката на Министерство на регионалното развитие в София. Продължителността на срещите е до 30 минути. Всеки искащ може да резервира час на телефон 02/9405430 или имейл:.

Срещите ще се организират при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.

Така Гроздан Караджов пръв отликна на апела на водача на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов към министрите му за персонални срещи с жителите, които имат да споделят значими проблеми.

Гроздан Караджов е вицепремиер и министър в държавното управление на Кирил Петков от квотата на Има Такъв Народ.

В деня на оповестяването на новите министри Слави Трифонов прикани своите да дефинират един ден от седмицата, най-добре през уикенда, през който да се срещат " с всеки български жител, който пожелае да се види с тях, тъй като вие сте министри на всички и не би трябвало да се криете зад дебелите стени на министерствата си ".

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР