Кралските ентусиасти пеят хвалебствия за принцеса Кейт, след като се

...
Кралските ентусиасти пеят хвалебствия за принцеса Кейт, след като се
Коментари Харесай

Принцеса Кейт е приветствана като „най-прекрасната дама в света“ за изпълнението, което Меган намери за трудно

Кралските запалянковци пеят хвалебствия за принцеса Кейт, откакто се появи видео, показващо по какъв начин тя безупречно извършва осъществяване, което Меган Маркъл откри за предизвикателство.

Видеото, споделено в TikTok акаунта @theroyalwatcher2, показва компилация от реверанси на Кейт, което провокира голям брой мнения от почитатели. Една част от клипа сподели по какъв начин принцесата на Уелс съвсем се препъва, само че тя съумя да го „ оформи като кралица “, както се споделя в надписа.

Херцогинята на Съсекс преди този момент призна, че се бори с обичайния жест на поклон употребявани от кралското семейство. В документалния филм на Netflix с присъединяване на Меган и принц Хари, озаглавен „ Хари и Меган “, Меган беше забелязана да прави поклон по малко нервиран метод, до момента в който разисква опита си с другите правила и упования на кралското семейство.

Меган призна, че в началото е помислила, че някои от протоколите са „ смешка “, когато си спомни първата си среща с кралицата по време на обяд в Royal Lodge в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР