След близо два часа скандали, нападки, обиди и обвинения във

...
След близо два часа скандали, нападки, обиди и обвинения във
Коментари Харесай

След два часа скандали и обиди: НС задължи Надзорния съвет на НОИ да увеличи пенсиите с 11%

След близо два часа кавги, нападки, обиди и обвинявания във водене на предизборна акция бе гласувано и признато предлагането за нарастването на пенсиите у нас.

Решението е за задължаване на представителите избрани от Министерски съвет в Надзорния съвет на Националния застрахователен институт /НОИ/ д а поддържат решение за осъвременяване на пенсиите по член 100 от Кодекса за обществено обезпечаване в размер на 11%.

То бе признато със 77 гласа „ За “ и без нито един глас „ Против “ или „ Въздържал се “ от народните представители от „ Продължаваме промяната-Демократична България “, Българска социалистическа партия и „ ИТН “. Депутатите от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи не взеха присъединяване в гласуването.

Според последните днешното съвещание било корист с парламентарно време и търсене естрада пред камерите на националните малките екрани от страна на ПП-ДБ. Те подсетиха, че има закон за държавното публично обезпечаване , в който доста ясно е записано какъв е размерът на минималната пенсия. 

Димитър Главчев: Пенсиите ще бъдат увеличени с 11%

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР