Всяка събота през април следвайте приключенията на риболовци по целия

...
Всяка събота през април следвайте приключенията на риболовци по целия
Коментари Харесай

Гледаме чудовищни шарани по Viasat Explore

Всяка събота през април следвайте приключенията на рибари по целия свят, до момента в който търсят най-големите, най-редките и най-страшните водни създания! Не пропускайте епизодите на „ Ледени викинги " и „ Речни чудовища " и най-много - новите серии на „ Чудовищни шарани ". С премиерата на 7-ми сезон  - на 1 април от 22:00 часа - двамата водещи Том Доув и Нийл Спунър посещават невероятни места за лов на риба на шарани, като всеки епизод е отдаден на друга страна, в която са ловили огромните риби – Франция, Унгария, Италия, Испания.

 

Ден по-късно – на 2 април от 22:00 часа – вижте финала на „ Проклятието на мъртвеца: Изгубеното испанско злато “, в който някогашният ММА герой и златотърсач Кру Уилямс, младата изследователка Тейлър Стар и нейният татко и майстор-резбар Дон роз се причисляват към опитния „ ловджия " на митове и планинар Адам Палмър, с цел да разгадаят най-сетне мистерията на изгубената златна мина на Слумак. Не пропускайте премиерата на 12 април от 22:00 часа на „ Секачи на огромни дървета “, който дебютира този месец. Изправен пред мощни снежни стихии, рискови дъждове, сходни на мусони, и смъртоносни скалисти крайбрежия, Кевин - дървосекач и притежател на дъскорезница - е заставен да събира трупи надалеч нагоре по тихоокеанското крайбрежие до региони, в които в никакъв случай не е бил... 

 

Рубрика: Клуб Explore. Добре пристигнали в клуба! Сърдечно ви каним в нашия клуб - телевизионно място за всичко, обвързвано с Viasat Explore! От понеделник до петък денем ви предлагаме маратони на цели сериали от обичани излъчвания, в това число „ Каменни хора ", „ Австралийски избавителен отряд ", „ Речни чудовища " и доста други. Искате да опресните паметта си? Пропуснали сте няколко епизода от последния сезон? Или просто желаете да прекарате един ден с най-хубавите екипи в света? Някои от тези заглавия можете да наблюдавате и през уикенда – да вземем за пример още на 1 април от 16:50 часа е полумаратонът на 8-ми сезон на „ Речни чудовища “ – до началото на 9-ти сезон – от 19:55 часа. Чудовищни шарани - С смяната на формàта, двамата водещи Том Доув и Нийл Спунър посещават огромно многообразие от невероятни места за лов на риба на шарани.

 
Всяко езеро предлага нещо друго и покрива целия набор на модерния лов на риба на шарани - от по-малки водиеми за индустриален лов на риба, където мъжете в действителност ще би трябвало да усъвършенстват тактиката си, до вътрешни морета, в които най-голямото предизвикателство в действителност е хвърлената примамка да попадне покрай шаран. Том и Нийл се насочат към Лак дю Салагу в южна Франция, язовира Ореляна в югозападна Испания, парка Брента в Италия и Евро Аква в Унгария; последното е дом на риба-световен рекордьор - огледален шаран със зашеметяващото тегло 112 фунта и 14 унции - както и на още няколко риби, надхвърлящи магическите 100 фунта. Секачи на огромни дървета - Проследяваме рисковата работа на дървосекача и притежател на дъскорезница Кевин Уенстоб. Кевин и неговият екип стигат до крайности, с цел да запазят фамилната дъскорезница - и метода си на живот. Тази година виждаме по какъв начин Кевин харчи спестените си един милион $, с цел да построи голяма нова машина за рязане в дъскорезницата, да разшири дока си на залива Хук и - защото смъртоносни талази и скалисти рифове излагат на риск нежните му лодки - да сътвори чисто нова пробна лодка за събиране на трупи, която да размени „ Пауър уейгън “. Изправен пред мощни снежни стихии, рискови дъждове, сходни на мусони, и смъртоносни скалисти крайбрежия, Кевин е заставен да събира трупи надалеч нагоре по тихоокеанското крайбрежие до региони, в които в никакъв случай не е бил... даже и да не е сигурен дали всичко това ще си коства.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР