Всяка събота, благодарение на платформата „Bulgaria wants you“, ви разказваме

...
Всяка събота, благодарение на платформата „Bulgaria wants you“, ви разказваме
Коментари Харесай

"България те иска“: Какви са причините да направиш кариера у нас

Всяка събота, с помощта на платформата „ Bulgaria wants you “, ви описваме вдъхновяващи истории за триумфа на хора, избрали България за собствен дом и за своя бизнес. Целта е една, а точно „ откри причина да останеш “. Това е и посланието към всички, които на 12 юни в „ Интер експо център “ от 10 ч. ще станат част от първото огромно събитие на „ Bulgaria Wants You “ за 2021 година

За да знаеш едно нещо дали е елементарно или мъчно, би трябвало да имаш с какво да го сравниш. Сравнявайки го с бленуваната Западна Европа е доста по-лесно и то по едно доста значимо нещо – да намериш работа, каквато би те направил благополучен.

Това споделиха в студиото на „ Тази събота и неделя “ един от създателите на платформата Иван Христов и мениджърът Моника Иванчовска.

„ В събитието ще се включат създателят на „ Уча се “ Дарин Маджаров, журналистът Ани Цолова и доста други имена от света на бизнеса, само че и бизнесмени, които са предпочели след сполучлива кариера в чужбина да се върнат в България и да стартират от нулата “, прибавиха те.

Някои от потребителите ще имат опцията да им бъде снимано видео CV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР