Всяка от нас се е чудела доколко мъжът до нея

...
Всяка от нас се е чудела доколко мъжът до нея
Коментари Харесай

Седем доказателства, че той е лудо влюбен в теб

Всяка от нас се е чудела до каква степен мъжът до нея в действителност я обича. Ето няколко сигурни признака, които потвърждават, че вашата обич е като от филмите, най-малко за него. 

Вгледай се в тези елементи и виж до каква степен са в действие за мъжа до теб. Ако е по този начин, по всяка възможност той в действителност е влюбен в теб.

1. Търси те. Не чака ти да му се обадиш или да му пишеш, а той да отговори когато реши. Един от най-сигурните признаци, че мъж си пада по теб е точно този – търси връзка с теб.

2. Загрижен е, но същински. Повечето мъже стартират да се държат покровителствено към дамата, която е в сърцето им. Лесно е да забележиш признаците – обсипва те с внимание, носи ти закуска в леглото, гледа постоянно да имаш всичко, от което се нуждаеш.

3. Не стопира да те желае. Един влюбен мъж няма да откаже секс или интимни милувки съвсем по никакъв предлог. Когато стартира да губи интерес в тази сфера, евентуално и възприятията му са охладнели. 

4. Щастлив е когато е с теб. Влюбеният мъж неизбежно ще сияе до момента в който е в твоята компания. Наблюдавали ли сте по какъв начин наподобяват от страни влюбените двойки – когато тя влезе в стаята, той внезапно става по-усмихнат, остроумен, приказлив и нищо не може да го накара да смъкна очи от нея.

5. Запознава те с другари, близки и родственици – влюбеният мъж ще упорства да те запознае с всички хора, на които държи. Обяснението е просто – представителите на мощния пол обичат да се демонстрират на всички места с дамата, в която са влюбени, гордеят се, че са с нея и желаят да се похвалят на целия свят.

6. Говори на останалите за теб. Когато се запознаеш с околните му, всички споделят, че са чували за теб. Това е по този начин, тъй като влюбеният мъж ще употребява всеки мотив, с цел да приказва за дамата на сърцето му. Така по всяка възможност неговите близки и родственици към този момент знаят обичаната ти храна, какви животни харесваш, какво не обичаш, коя зодия си и море или планина предпочиташ. 

7. Изневерява на себе си поради теб. Влюбеният мъж е податлив да подценява личните си потребности, в името на обичаната му. Няколко образеца – той не понася дадена храна, само че всякога, когато му гостуваш я подготвя, тъй като знае, че ти я обичаш; ненавижда да гледа сантиментални комедии, само че в киното самичък избира тъкмо подобен филм, с цел да си доволна; не обича да вечеря в заведения за хранене, само че откогато е с теб към този момент има обичани заведения и самичък прави резервации в тях всяка седмица.

Разбира се, че има още стотици, дори хиляди доказателства, че един мъж е влюбен в една жена. Защото всеки обича по друг метод, само че това не значи, че не обича с цялото си сърце.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР