Всяка от нас има поне няколко бели тишърта в летния

...
Всяка от нас има поне няколко бели тишърта в летния
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 17 летни блузи, които си харесахме от разпродажбите

Всяка от нас има най-малко няколко бели тишърта в летния си дрешник. Това се отнася и до класическия топ, от който от време на време се доставяме с няколко цвята. Но няма по какъв начин да не се изкушим от някоя от тези ефирни блузи, които от време на време са със скъсена дължина, в свежи десени, като настоящия, който е на дребни изящни маргаритки. Те елементарно се комбинират с дънки,, както и с елегантните миди поли. Понякога си взимаме долна част в същия принт, с което се реализира резултат на рокля или гащеризон.

Изключително модерно това лято са, като при тях крайностите са от по-дълги и oversize модели до напълно къси разновидности. Това се отнася и за цветовете, които варират от класическите бяло или синьо до ярки и наситени тонове. Разбира се, райето остава съвременно и този сезон, както и дръзките анималистични и флорални принтове. Това се отнася и за точките, а в селекцията ни ще видите една страхотна блуза на Vintage Summer от.

Освен памук и сатен, сигурно най-желаната материя за летните дни е ленът, който също откриваме под формата на елегантни и едноцветни блузи и ризи, с които реализираме малко по-минималистичен и изтънчен.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР