Всяка от четирите кръвни групи показва различни предразположения и черти

...
Всяка от четирите кръвни групи показва различни предразположения и черти
Коментари Харесай

Какво казва кръвната група за характера и здравето ни?

Всяка от четирите кръвни групи демонстрира разнообразни предразположения и черти на характера

Има доста способи да се дефинира каква е нашата персона. Една от забавните концепции е хороскопът на кръвната група, известен в Япония. Според него всяка от четирите кръвни групи демонстрира разнообразни предразположения и черти на характера. И всичко това зависи от реда, в който се образува всяка група.

Кръвната група може да разкрие доста за чертите на характера на даден човек, написа.

Тя може да покаже и към какви здравословни проблеми страдаме.

Кръвна група 0

Според японски учени това е най-старата кръвна група в света - тя е текла във вените още на първите хора. От нея произлизат останалите групи.

Хората, които имат тази кръвна група, са извънредно смели, импулсивни и шумни. Те могат да се оправят с всичко и с всеки. Те са родени водачи. Амбицията им ги кара да вървят непрекъснато напред.

Не се опасяват от компликациите и трудностите. Могат да се оправят при всевъзможни условия. Малките неуспехи единствено ги стимулират да се стараят още повече.

Устойчивостта и силата на волята на " нулите " могат да бъдат образец за другите. Те изискват доста от заобикалящата ги среда, само че най-много от себе си. Знаят, че пътят към триумфа минава през доста жертви.

Хората с кръвна група 0 са отзивчиви и контактни. Те имат дарбата да преценят хората. Трудно е да бъдат заблудени. Техният експлозивен темперамент ги кара да изпъкват отпред на групата при всевъзможни условия. Не им липсва храброст, която от време на време граничи със фукане. Обичат провокациите и постоянно балансират на ръба на риска. Могат да бъдат безцеремонни и даже безмилостни в преследването на задачите си. В крайни случаи тези хора могат да бъдат неприятни и нападателни. Склонни са към състезание и изпитват наслаждение да унижават действителен или утопичен съперник. Склонността им към рисково държание ги трансформира в фенове на рискови спортове, рискови водачи или комарджии.

Хората с кръвна група 0 се радват на чудесно здраве. Те обичат спорта и се грижат за уравновесено хранене. Въпреки че са физически здрави и в добра форма, те имат понижена резистентност към всички типове вируси и бактерии. Прекарват по-тежко инфекциозните болести и се възвръщат от тях за по-дълго време.

Кръвна група А

Хората с кръвна група А са склонни към затънал метод на живот. Липсва им ловджийски дух и се усещат по-сигурни в домашната си цитадела. Не обичат измененията и не ги притеглят рисковете. Те ценят стабилността и възприятието за сигурност, което тя им обезпечава. Чувстват по-добре в група. Те са доста фамилно насочени и имат доста другари. Лесно печелят хората, само че същинската им заложба е способността им да поддържат другарства.

Вярват, че най-хубавата инвестиция за бъдещето е тази в хората, и на драго сърце посвещават времето и силата си на това.

Хората от кръвна група А са отлични уредници. Те в никакъв случай не оставят нищо на случайността. Нищо не ги плаши повече от непредвидените промени в проектите. Те би трябвало да управляват обстановката. Внезапната смяна на събитията значи загуба на надзор.

Хората с тази кръвна група са чудесни другари, само че и гневни врагове. Те имат вяра, че най-важното нещо е да се съблюдават законите и разпоредбите. Те са доста сдържани, на пръв взор мъчно се поддават на яд. Не се заблуждавайте - те просто управляват страстите си. Ако ги разстроите, можете да очаквате ответна реакция.

Тези хора са родени дипломати. Винаги реализират задачите си. В името на околните си са подготвени да ги преследват даже безмилостно и през трупове.

Такъв надзор над страстите им за жалост се отразява на здравето им - хората от група А постоянно имат проблеми с неврозата, страдат от депресивни положения, сърдечни болести или психосоматични разстройства. Затова те би трябвало да поставят специфични грижи за психическото си равновесие. Вместо да избират динамични спортове, те би трябвало да се съсредоточат върху успокояването и релаксацията.

Тези хора са предразположени към заболяванията на цивилизацията - хипертония, атеросклероза, инсулти. Освен това те постоянно са алергични, а контролът им над нервите от време на време се демонстрира в атопичен дерматит или обриви.

Кръвна група В

Хората с кръвна група В са същински свободни души. Те ценят най-вече свободата и характерността. Всеки опит да ги ограничите е като да им подрежете крилата. Често са самотници, тъй като губят времето си в празни и повърхностни контакти с другите. Имат доста стеснен кръг от другари, само че другарствата им са откровени, неподправени и за цялостен живот. Хората от група В ще скочат в огъня за околните си хора.

Хората от група В са същински индивидуалисти. Те имат безчет разнородни ползи - постоянно от изцяло крайни области. Те изследват всяка тематика със същия възторг и пристрастеност.

Когато усетят, че не могат да научат нищо повече по дадена тематика, те със страдание я изоставят и се заемат с друга.

Тези хора обичат да пътуват; те са движени по света от извънредно любознание. Трудно им е да се задържат по-дълго на едно място. Неспокойни души, които непрекъснато имат вяра, че имат още доста да видят.

Тези хора са надарени с просветеност и постоянно четат доста книги. Поради номадския си метод на живот ще изберат по-скоро електронен читател, в сравнение с огромна домашна библиотека.

Въпреки това е малко евентуално да намерите сълзливи романси или книги по логика на психиката. Тези хора са надарени с огромна сензитивност, която за жалост постоянно им предизвиква болежка. Ето за какво заобикалят да се обвързват с други хора. Склонни са да избират прагматизма, заради което от време на време ги възприемат като студени или егоцентрични. Не е за тях романтиката или празните приказки - те се концентрират върху решаването на проблемите.

Тези хора заобикалят борбата и конкуренцията. Те се стремят към естетика в света и обичат да проповядват за любовта и международния мир.

Хората с кръвна група В са мощни и устойчиви. Те имат вродена устойчивост, която им разрешава да живеят в придвижване.

Въпреки това са предразположени към вирусни инфекции и настинки и хреми. За тях е всекидневно да страдат от продължителен ринит.

Хората с тази кръвна група имат мощна нужда от нови чувства и заради свръхчувствителността си се пробват да притъпят съзнанието си със стимуланти, по тази причина постоянно се случва да се пристрастят към психоактивни субстанции.

Кръвна група АВ

Хората с кръвна група АВ имат забавна композиция от характерностите на хората с групи А и В. Те са склонни да бъдат ненапълно безредни.

По-скоро са визионери, в сравнение с солидни и прецизни реализатори. Могат да бъдат повърхностни в дейностите си, само че и в междуличностните си връзки. Трудно им е да основават същински другарства, защото в връзките им с другите хора липсва дълбочина - постоянно те просто намират другите за скучни.

Хората от АБ умеят да симулират работа, познания или ангажираност. Тази линия им разрешава да се приспособяват отлично към събитията. В резултат на това те бързо се изкачват по кариерната стълбица и заемат видни позиции.

Притежават огромно персонално омагьосване, очарователни са и свръхсимпатични.

В стресови обстановки обаче им липсва самообладание и от време на време изпадат в суматоха. Наоколо обаче постоянно има другарска душа, която да им се притече на помощ.

Хората с АВ нормално са щастливи в любовта. Те са способни да основат сходство на съвършена връзка.

Тъй като са очарователни и жизнерадостни, те имат доста другари. Често провеждат огромни събирания, а домът им постоянно е отворен за другите.

Но горко на всеки, който стъпи на крайници на АБ! При тях изблиците на яд са на дневен ред. Търпението им свършва ненадейно и шумно. В гнева си те постоянно са несправедливи и жестоки. Но яростта им отминава по този начин бързо, както се е появила, а смаяното им обграждане незабавно го не помни.

Буйният им темперамент значи, че хората с тази кръвна група постоянно имат проблеми със сърцето. Те би трябвало да се пазят и от инсулти. Те имат отличен метаболизъм и извънредно мощна имунна система. Често изпитват уязвимост и припадъци.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР