Всяка година шоуто VIP Brother привлича известни и не до

...
Всяка година шоуто VIP Brother привлича известни и не до
Коментари Харесай

5 български звезди, които НИКОГА не биха участвали във VIP Brother

Всяка година шоуто VIP Brother притегля известни и не до толкоз известни българи от разнообразни сфери. В началото на септември всички се питат коя ще е новата плеймейтка, която ще прекрачи прага или рапър, който ще се окичи с купата: " Любима звезда на България ". Няколко, обаче са имената, които години наред остават прекомерно висока топка за формата, който надали може да си разреши техните възнаграждения.
Първата звезда, която в никакъв случай нбяма да прекрачи прага на къщата е Лили Иванова . Звездата към този момент се е потвърдила и няма потребност от трамплин в кариерата си. Певицата се радва на всеобщо утвърждение и присъединяване в шоуто може единствено да смъкна рейтинга й, по тази причина и сумите, които Лили желае са не просто високи, а даже изцяло невъзможни. Звездата би прекрачила прага на Къщата единствено и само при извънредно изкусен контракт, в който да се почисти и най-малък късмет великата певица да се изложи.
Второто огромно име е Димитър Бербатов . Футболистът от дълго време се е дистанцирал от родните медии, а насъбраните през годините на славната му кариера средства, са повода синеокият красавец да не влиза в шоуто за малко пари. Благоевградчанинът въпреки това е и много затворен човек, който мъчно би се съгласил да живее в къща с непознати.
Трети е великият Христо Стоичков . Най-добрият български футболист в историята сега се занимава точно с телевизия и привличането му в шоуто не би било невероятно, в случай че хонорарът на звездата не беше величествен. Стоичков е обичан от народа, отзивчив, само че и доста абсурден, привличането му би провокирало голям интерес и сигурно няма да остане неусетен в Къщата.
Четвърта в класацията е Нина Добрев . Най-успешната българска актриса в историята е изцяло недостъпна за всички огромни медии в България. Добрев е единствената от огромните български имена сега, които са недостъпни за безусловно всички топ български излъчвания. Николина, както е същинското име на звездата, има голяма фенска маса, измежду главните фенове - младежите, само че огромният й хонорар не може да бъде преодолян за малко изявление в " Шоуто на Слави ", " На кафе ", " Папараци " и др, а за риалити формат в границите на месец, красивата българка остава единствено мираж.
Пета се подрежда Галена . Най-актуалната изпълнителка сега е афектирана на шоуто, за представянето на Преслава за най-хубава в жанра, при присъединяване й през 2015 година, когато точно Галена бе спечелила всички ранглисти в жанра си и по всеобщо мнение заслужи премията " Певица на годината ". Освен това певицата сега държи връх по участия, а хонорарът й е най-високият в жанра. Галена снима и най-скъпите клипове в България, а стилната й линия облече даже звезди от ранга на Деми Ловато. Така за момента присъединяване на Галена в шоуто минава през голяма цифра.
източник: hotarena.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР