Всяка една жена полага грижи за косата си, защото прическата

...
Всяка една жена полага грижи за косата си, защото прическата
Коментари Харесай

Фризьорът съветва: Добавете това към шампоана и косата ви ще се съживи веднага

Всяка една жена поставя грижи за косата си, тъй като прическата е част от характерността й. Ако имаме красива визия, се усещаме доста по-уверени в себе си. Околните ни гледат с други очи, а на нас не ни липсва самочувствие.
За страдание има не малко моменти, в които косата минава през разнообразни стадии и може да станете очевидци на раздробяване, загуба на искра, разтегливост, сухи краища и какво ли не още. Това нормално се случва сред промяната на сезоните.
Не е изключено сходни неприятни изненади да ни сполетят и след отнасяне цвета на косата с по-агресивен артикул, който преди този момент не сме употребили.

Имахме удоволствието да беседваме с едни от най-доказаните коафьори у нас и по тази причина бързаме да споделим препоръките, които те ни дадоха.
Добавете към шампоана етерични масла
Изборът на шампоани не е по никакъв начин лесна задача. Нужно е да познаваме съставките, да знаем техните дейности и съгласно това да подберем артикул, подобаващ за нашия вид коса.
 Колко постоянно да се подстригваме съгласно вида коса Колко постоянно да се подстригваме съгласно вида коса
Ако подстригвате косата си прекомерно постоянно, това може да ви попречи да ви попречи да я пуснете дълга. Ако пък я подстригвате прекомерно рядко...
Ако заради някаква причина не сте създали прецизен избор или пък желаете да подсилите действието на вашето измиващо средство, ние ще споделим какво етерично масло да добавите, тъй че резултатите да са в действителност феноменални.
Кои масла са подобаващи за суха коса?
Ако страдате от суха коса и накъсани краища, за предпочитане е да се доверите на изгодите и действието на следните няколко етерични масла: сандало дърво, лавандула, масло от здравец или масло от розмарин.
Освен, че ще заздравят косата и ще я трансфорат в нежна и гладка като коприна, те ще й продадат мирис, който вие и всеки към вас ще усещате.

 Фризьорът предизвестява: Никога не правете тази неточност, до момента в който косата е мокра Фризьорът предизвестява: Никога не правете тази неточност, до момента в който косата е мокра
Косата е част от нашата еднаквост. Не е случайност това, че дамите поставят неимоверно доста грижи за своите прически. Те постоянно се ст...
Кои масла са подобаващи за естествена коса?
Нормалната коса не е толкоз капризна, колкото сухата, боядисаната и третираната. На нея са й нужни няколко капки масло от лавандула. Ако имате естествено руса коса или пък се боядисвате в тези нюанси, пробвайте с масло от лайка. Тя подарява косата със златист искра, който няма еднакъв на себе си.
Кои масла са подобаващи за мазна коса?
Омазняването е доста неприятно събитие, на което постоянно дамите попадат. Понякога нищо не съумява да предотврати омазняването в скалпа. Дали обаче сте пробвали с масло от мента, лимон или кипарис? Само няколко капки са изцяло задоволителни, с цел да възстановяват мастните жлези и да сложат завършек на досадното омазняване.
Послушайте фризьора си, той няма да ви подведе!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР