Всяка домакиня е изпадала в ситуация, в която й се

...
Всяка домакиня е изпадала в ситуация, в която й се
Коментари Харесай

ИЗУМИТЕЛНО:Поръсете яйцето със сол и то ще изчезне

Всяка стопанка е изпадала в обстановка, в която й се постанова да в профил счупено яйце от пода. Това е едно от най-неприятните неща, които могат да ни се случат, до момента в който готвим.
Колкото и да внимаваме, то от време на време яйцето единствено изскача от ръката и се разрушава в твърдата повърхнина. Не изпадайте в суматоха! Съществува елементарно и бързо решение на казуса.
Поръсете яйцето със сол и то ще изчезне
 Ето по какъв начин елементарна забрадка за съдове отстранява миризмата от риба от микровълновата Ето по какъв начин елементарна забрадка за съдове отстранява миризмата от риба от микровълновата
Знаете, че миризмите от риба са толкоз неприятни, че даже не желаеме да си го представяме. Те са тежки и дълго време ни преследват. Всъ...
Истина ли е това? Разбира се, че да. Сега ще ви разкажем какво имаме поради, като споделяме, че солта прави по този начин, че яйцето да изчезне.
Когато белтъкът се разтече по гладката подова настилка, за домакините е същинско предизвикателство да го почистят до съвършенство. Знаете, че той е леплив и след него нормално остават хлъзгави следи.

За да избегнете рухване и пострадване, най-добре неотложно разсипете готварска сол върху счупеното яйце и оставете по този начин за няколко минути. Свършете нещо потребно през това време, като внимавате кракът ви да не стъпва върху счупеното яйце на пода.
 Как да почистите напълно пералнята? Как да почистите напълно пералнята?
Пералнята, както всеки различен домашен апарат, би трябвало постоянно да се почиства и поддържа. Това е изключително значимо за устройства, които са в п...
След като белтъкът и жълтъкът са престояли по този начин 10 - 15 минути, а даже и повече, вземете една салфетка и ги отстранете. Солта е абсорбирала белтъка и почистването е съвсем като детска игра. Няма по-лесен метод от този .
Следващия път като счупите яйце на пода, не изпадайте в суматоха, а бързо грабнете пакета сол и поръсете щедро засегнатия сектор.

Опитайте и се уверете, че тази фалшификация работи като магия!

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР