Всяка дама избира тоалет за специални случаи със специална щателност.

...
Всяка дама избира тоалет за специални случаи със специална щателност.
Коментари Харесай

Как да изберем вечерна рокля: модерен външен вид и съвети от стилисти

Всяка дама избира тоалет за специфични случаи със специфична щателност. „ Излизането “ е причина да измененията напълно имиджа си, да изиграете ролята на съдбовна жена, да изумите другите с тайнственост и привлекателен сексапил. Преди да изберете вечерна рокля, обмислите многото нюанси.

Важни фактори, на които би трябвало да обърнете внимание при избора, са повода, заради която е определен тоалетът, типът на фигурата, височината, възрастовата категория, към която принадлежи бъдещият му притежател. Цветът на външния тип и нюансите при структурата на тялото също са съществени причини, които въздействат върху верния избор на тоалета. Освен това, когато създавате стилна вечерна визия, би трябвало да се погрижите какви аксесоари и обувки да я допълват.

Тип тяло и жанр

Безупречен тоалет за специфични мотиви включва оптимален акцент върху достолепията на дамата и прикриване на съществуващите дефекти. За да създадете в действителност стилна вечерна визия, има смисъл да изберете в сходство с типа на фигурата.

Нежният пол рядко не намира дефекти в себе си. Стилистите и дизайнерите обаче преглеждат доста от тях не като дефекти, а единствено като черти на избран вид фигура.

Експертите разделят дамите условно на тези, които принадлежат към един от следните типовете фигури:

- правоъгълник;

- песъчлив часовник;

- Ябълка;

- круша;

- извърнат триъгълник.

Изберете вечерна рокля, която да пасва съвършено на фируата ви, с цел да се чувствате красиви и уверени.

Цвят на облеклото: други възможности по желание

Изборът на вечерна рокля е невъобразим, без да се дефинира нейният цвят. При този избор също има правила, които би трябвало да се съблюдават. Трябва да се има поради, че аленото във всеки случай ще притегли вниманието, а синьото ще помогне да се скрият минусите на фигурата. Златото и среброто постоянно са в наклонност.

Червеното и синьото са цветовете на вечерните рокли, които притеглят вниманието и прикриват минусите на фигурата.

Брюнетките са в най-изгодна позиция. Всяка цветова композиция за уикенд и вечерно облекло им подхожда. Най-добре е да изберат студени нюанси за вечерна рокля, само че дамите от този вид ще бъдат неустоими в яркочервени или неутрални тоалетни.

Блондинките и дамите със светла кожа ще наподобяват още по-меки и по-романтични в облекла от сини, прасковени, шоколадови, жълти нюанси. Вечерна рокля за жена с коса в платинен звук и кафяви или сиви очи може да бъде всеки колорит на сиво и бежово.

Източник:

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР