Всичко започнало със словесен сблъсък, който прераснал във физическа саморазправа

...
Всичко започнало със словесен сблъсък, който прераснал във физическа саморазправа
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник и Семерджиев се сбиха в затвора, нападнаха и надзиратели

Всичко почнало със вербален конфликт, който прераснал във физическа разпра

Прокурорският наследник от Перник Васил Михайлов, против който са повдигнати осем обвинявания за побои и закана за ликвидиране, се е сбил с задържания за злополуката на бул. „ Черни връх ” Георги Семерджиев, заяви Нова.тв, цитирайки свои източници.

Всичко почнало със вербален конфликт, който прераснал във физическа разпра. Виждайки, че обстановката излиза отвън надзор, надзиратели се намесели и пробвали да потушат спора. Докато ги разтървавали, двамата известни пандизчии се нахвърлили против чиновниците на Централния софийски затвор.

Заради случилото се Михайлов и Семерджиев са изпратени в наказателни килии.

Само преди дни прокурорският наследник още веднъж е бил в карцера поради надменно държание.

Синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов-Васил стана прочут след няколко случая на побой, за които е упрекнат. Осемте закононарушения са осъществени в интервала от 21.11.2021 година до 11.06.2022 година на територията на град Перник.

Съкилийникът му Георги Семерджиев пък е зад решетките за причиняване на гибел по несъобразителност на Хариет Стефанович и Христина Дилева, 39- годишният Семерджиев, е упрекнат и за шофиране след приложимост на опиати, с подправена шофьорска брошура и регистрационен номер, и за открития в автомобила му амфетамин.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР