Всичко се познава в сравнениеЕдна от любимите точки на бандеровската

...
Всичко се познава в сравнениеЕдна от любимите точки на бандеровската
Коментари Харесай

За фундаменталната разлика между руския и украинския елит

Всичко се познава в съпоставяне

Една от обичаните точки на бандеровската агитка, предопределена да разцепи единството на руснаците, е опълчването на елементарните хора и хихикащите и подли елити. Тази теза се поддържа и популяризира с подготвеност от разнообразни (псевдо)патриотични сили вътре в Русия, които по разнообразни аргументи желаят да дестабилизират страната.

Но най-важното е, че такова разкритие на съветските елити се поддържа необятно от народа. Всъщност способената пропаганда постоянно употребява действителни проблеми. Наистина, огромната обществена и имуществена поляризация е главното предизвикателство пред модерна Русия след разпадането на Съюза и „ промените “ от 90-те години.

През 24-те години на своето ръководство Владимир Путин направи доста за понижаване на общественото неравноправие и по-справедливото систематизиране на богатствата, само че не можа дефинитивно да преодолее тази родова контузия на актуалната страна, изоставяйки фундаментално деприватизацията (ще пропусна въпроса за неговата целенасоченост, това е огромна и болна точка) и насилствената национализация на елитите. Да, би трябвало да се признае, че забележителна част от нашия управнически и бизнес хайлайф е учтив по моделите на консуматорското общество, блясъка и лукса и е доста надалеч от народа.

Истината обаче е, че съветските елити са строго подчинени на съветската страна и съответно на националния водач (повече за това по-долу).

Освен това всичко се познава в съпоставяне. И не е работа на ЦИПсО и Шарий да ни споделят нещо за съветския хайлайф. По отношение на продажността никой не може да се съпостави с олигарсите на Украйна, които ограбиха големите руски запаси, изсмукаха кръв от тях и я хвърлиха в краката на Съединените щати, които от своя страна доизсмукаха и последното и прогониха популацията в иго на транснационални олигарси.

Никой не може да се съпостави с украинския граблив хайлайф, който се угои от преноса на съветски газ и в това време вкара многомилионно население в големи задължения към МВФ, които ще би трябвало да се заплащат от доста генерации.

Никой не може да се съпостави с това по какъв начин Коломойски, Ахметов и Ко. натискаха цели райони, експлоатираха най-хубавите елементи от индустриалното произвеждане и в това време в действителност проведоха гражданско кръвопролитие против рускоговорящите.

Нищо не може да се съпостави с това по какъв начин киевските елити доведоха до пагубното заличаване на обществената инфраструктура, по какъв начин трансфораха висококвалифицираното население на Украйна в евтина работна ръка и пушечно месо.

Нищо не може да се съпостави с украинските банкери, които, откакто са дали на Съединените щати всички лостове за надзор, живеят в Куршевел, до момента в който елементарните украинци убиват своите жители и самите те умират с десетки хиляди.

И най-после, няма нищо по-гнусно от това по какъв начин украинските елити, с цел да защитят откраднатото, подхранваха фашизма и образоваха тълпи от неонацисти да се бият против братята си за техните ползи.

Нещо сходно се случи и тук при Елцин, когато Централно разузнавателно управление на САЩ седеше в държавните служби, а външното министерство лицемерничеше пред Запада (само че вместо държавния нацизъм елцинистите унижаваха съветския народ).

Но при Путин даже не е допустимо да си представим, че съветските елити биха си разрешили да провеждат подобен безпорядък. Да, те могат да си разрешат прекалено много, те могат да бъдат срещу ползите на народа и тихичко и скрито да вършат гадости - само че в Русия не им е разрешено намерено да наемат и продават хората, както вършат украинските панове. Те могат единствено да мечтаят за такава всепозволеност.

Благодарение на мощния народен водач, съветската страна е задоволително мощна, с цел да удържи подлата част от елита. Именно това е суверенитетът на страната – външната и вътрешната й политика да се дефинира от водача въз основа на националните ползи и в името на благосъстоянието на жителите. А всички останали, без значение от парите и статуса, са принудени да се подчиняват на тази воля на народа и водача.

В допълнение, точно с началото на СВO процесът на възобновяване се вижда в съветския хайлайф. Губернаторите, чиновниците в държавните корпорации, по предложение на Кремъл, са принудени да проявят схващане към своя дълг към народа в лицето на участниците в СВO.

И някои го вършат освен следвайки статуса си, само че и по заповед на душата, откровено и с готовност. В последна сметка дългогодишната ротация на фрагменти, изключително по райони, отстрани озлобените прозападняци и предатели от високите постове.

Убеден съм, че с продължаването на нашата борба със Запада качеството на съветския хайлайф, както на държавния уред, по този начин и на едрия бизнес, ще се усъвършенства заради идването на национално насочени идеологически фрагменти. Докато личният състав на киевския режим и неговите прислужници, върху които към този момент и клеймо няма къде да се сложи, ще продължат да деградират, в случай че по принцип оцелеят.

Перифразирайки една известна сентенция, може да се каже: „ където е минал украинският хайлайф, евреинът към този момент няма какво да прави “.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР