Всичко, от което се нуждае тялото ви, е балансирана диета,

...
Всичко, от което се нуждае тялото ви, е балансирана диета,
Коментари Харесай

10 хитри начина, с които ще забавите остаряването

Всичко, от което се нуждае тялото ви, е уравновесена диета, която ви обезпечава четирите съществени детайла: мазнини, протеини, въглехидрати и диетични фибри. Такава уравновесена диета ще ви разреши да живеете по-дълго. Процесът на стареене на клетките и тяхното заличаване също могат да бъдат породени от нездравословните съставни елементи на вашата диета.
Ето го, 10 продукта срещу стареене:
1. Авокадо
Всъщност е плод, само че най-често се употребява като зарзават. Авокадото води в листата на храните срещу стареене, защото съдържа здравословни растителни мазнини и витамин Е. И двете се борят с атеросклерозата. Авокадото може да помогне за ръководство на признаците на пременопауза и менопауза. Този плод съдържа доста калий, който поддържа кожата и кръвоносните съдове в положително положение, има антиаритмични свойства.
2. Зелени зеленчуци
Полезни са яркозелени, листни и някои други кръстоцветни зеленчуци: репички, тиквички, зеле, карфиол, брюкселско зеле, спанак, броколи, аспержи. Ако ги ядете в задоволителни количества, положението на сърдечно-съдовата система се усъвършенства, кръвното налягане се възстановява, тялото получава отбрана от рак и отрови.
3. Плодове
 11 аргументи косата ви да оредява и да стопира да пораства 11 аргументи косата ви да оредява и да стопира да пораства
Косопадът не е единствено естетически проблем. Ако косата ви интензивно се „ ръси “, може би би трябвало да се погрижите за здравето си. За...
Най-добрият източник на антиоксиданти, плодовете сполучливо се борят със стареенето. Те отстраняват и обезвреждат токсините и свободните радикали. Боровинките, цариградското грозде и касисът са богати на витамин С и пектин. Те усъвършенстват кръвообращението и имунитета.
4. Ядки
Те са доста богати на антиоксиданти. Ядките са растителни ембриони, семена и като всички ембриони съдържат запаси за живот: витамини от група В, потребни минерали - калий, магнезий, селен, цинк, желязо, мед. Ядките покачват имунитета, предизвикват положителното храносмилане, отстраняват непотребната захар от тялото, усъвършенстват положението на кожата и имат противоракови свойства.
5. Чесън
Чесънът е отлична отбрана против атеросклероза, оказва помощ за прекъсване на клетъчната гибел, усъвършенства кръвните свойства, предотвратява тромбозата и по този метод поддържа здравето на сърцето.
 3 неща, които форсират стареенето неведнъж 3 неща, които форсират стареенето неведнъж
Учeнитe пocoчихa кoи ca нeщaтa, кoитo дрacтичнo уcкoрявaт cтaрeeнeтo нa чoвeшкoтo тялo. Тoвa ce пocoчвa в прoучвaнe в унивeрcитeтa в Ми...
6. Джинджифил
Това е супер лекарство. Вълшебният корен работи като противовъзпалително средство, усъвършенства кръвообращението и има добър резултат върху храносмилателната система. Той облекчава болките в ставите, а когато усетите простуда, джинджифиловият чай оказва помощ за облекчение на болки в мускулите.
7. Продукти от небелени зърнени храни, пълнозърнесто брашно
Говорим за артикули, създадени от нерафинирано брашно, кафяв ориз, пълнозърнести храни. Най-полезното тук е обвивката на зърното. Много е потребно да добавите малко трици към храната: те прочистват червата, оказват помощ да се отървете от токсичните субстанции, непотребния холестерол и захарта.
8. Диня
 4 въпроса за грижата за кожата, които всяка жена над 40 си задава 4 въпроса за грижата за кожата, които всяка жена над 40 си задава
След като надхвърлите 40, може да се сблъскате с нови и разнообразни кожни проблеми. Тъмните кръгове под очите, подпухналите очи, тъмните п...
Динята почиства тъканите, като отстрани непотребната киселина и ни обезпечава задоволително течност. Семената съдържат витамин Е, малко мазнини и цинк. Динената каша е богата на каротин, витамин В и С. Динята е първенец по ликопен, мощен антираков антиоксидант.
9. Вода
Това е най-важната храна за тялото. Водата е свежа кожа, това е имунитет. Ако не пиете задоволително вода, хормоните на щитовидната жлеза - главните изгарящи мазнини - не работят. Без вода няма дейна умствена активност, естествена бъбречна функционалност, обикновено кръвообращение, здрави стави и положително въодушевление.
10. Фасул, фасул, грах
Бобовите растения са отличен източник на протеин, който е нужен на мускулите, костите, кръвта и имунната система. Бобовите растения са най-хубавият метод за възобновяване на чревните кафези, което значи да се поддържа здрава микрофлора, зложелател на нездравословните бактерии.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР