Всичките ти приятели са по двойки, а само ти си

...
Всичките ти приятели са по двойки, а само ти си
Коментари Харесай

Шест причини да си все още необвързана

Всичките ти другари са по двойки, а единствено ти си постоянно сама. Позната история, нали? В половината случаи можеш единствено да се радваш, че не ти се постанова да се сблъскваш с безконечните драми на обвързаните. Но неизбежно е в някакъв миг да се почувстваш зле от обстановката. Най-често казусът идва от обстоятелството, че по някакъв метод не се вписваш в компанията си или не получаваш задоволително любов и внимание. Ето какви са най-вероятните аргументи да си към момента сама:

Харесва ти по този начин

Признай си, ти си необвързана по собствен личен избор и ти харесва по този начин. Обичаш да си самостоятелна, да не би трябвало да се съобразяваш с никого и да можеш да избираш. Ако това е повода да си сама и ти харесва, просто продължавай в същия дух, без да се притесняваш от мнението на близките.

Страх от обвързване

Всичките ти връзки стартират бурно, само че доста бързо губиш интерес или просто внезапно новата ти възлюбена стопира да те притегля, или каквото и да правиш най-дългата ти връзка е не повече от година...замисли се, може би казусът е точно в страха ти от обвързване.

Не е пристигнал моментът

Човек в никакъв случай не среща любовта когато я търси. Тя идва ненадейно, в най-неподходящото време, с гръм и тропот и тогава към този момент няма връщане обратно. Така, че в случай че извънредно доста искаш да си някого, само че все не се получава, изчакай преди да влезеш в ролята на жертва и си намерения, че може би просто не е пристигнал подобаващият миг. Спри да търсиш тази огромна, разтърсваща обич и тя сама ще те откри ;)

Мъжете усещат, че си обезверена

Случвало ли ти се е да те смъква мъж, на който извънредно доста му проличава какъв брой е обезверен? Знаеш, че това е най-отблъскващото нещо, което може да се случи. Същото е и с дамите, мъжете усещат когато сме обезверени и не ни харесват такива. Точно на това се дължи и парадоксът, че когато най-сетне си с някого, внезапно всички стартират да те намират за неустоима.

Винаги искаш несъответствуващите

Не знаем на какво се дължи, само че има дами, при които това е предписание – постоянно се влюбват в несъответствуващия мъж. А когато се огледат към себе си, нормално е цялостно с „ безинтересни “ мъже, които са хлътнали по тях. Ако и ти си измежду тези дами, огледай се към себе си и се замисли дали е чак толкоз невероятно да разчупиш стандартите си.

Не се харесваш задоволително

Никой мъж няма да те хареса в случай че ти не се харесваш. Запомни това и си го повтаряй всеки ден. Ключът към това да си харесвана жена е самата ти да се научиш да се обичаш. Работи по въпроса всеки момент и не забравяй, че ти си прелестна. Тогава всички ще стартират да те намират за такава.

И още по тематиката:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР