Всички звезди имат професионален гримьор, фризьор и куп други хора,

...
Всички звезди имат професионален гримьор, фризьор и куп други хора,
Коментари Харесай

Големите звезди, които не използват гримьори за червения килим

Всички звезди имат професионален гримьор, коафьор и куп други хора, които се грижат за съвършената им визия, когато отиват на едно или друго светско събитие. Червеният килим нормално е мястото, на което да покажат класата и парите, с които разполагат. Е, от време на време демонстрират най-вече пари и неприятен усет, само че няма да обърнем внимание на тези случаи, а на тези звезди, които се доверяват на личните си умения за гримиране.

Мейзи Уилямс

24-годишната актрисата се прочу с ролята си в " Игри на тронове ", където сподели темперамент и умеене да влиза в сложен облик. Оказва се, че Мейзи не е от девойките, които държат да имат огромен антураж и не се дефинира за дива, която има десетки условия. Чаровницата даже се гримира сама освен в всекидневието си, само че и за някои всемирски събития. Спирала, малко блонзант и червило - това включва Мейзи. Актрисата участва на тазгодишната МЕТ церемония, където впечатли с визия, за която въпреки всичко се е доверила на експерти.

Виж още: Нора Недкова предизвика рецензии с табиет, който вреди съществено на здравето

Кейт Мидълтън

Херцогинята също обича да се гримира сама и не залага постоянно на експерти. Интересен факт е, че за сватбата си с принц Уилям Кейт е предпочела да направи грима си сама. Все отново бъдещата кралица разполага с помощ, когато реши, че има потребност.

Виж още: Дълги коси и безкрайни крайници: Михаела Тодорова обръща глави след себе си в Кан

Ева Лонгория

Актрисата от паметната поредност " Отчаяни съпруги " е имала много благоприятни условия да употребява гримьори, само че я споделяла, че обича да се гримира сама и го прави отлично. 

Селена Гомес

Певицата обожава козметични артикули и даже показа своя лична линия, с която доста се гордее. Селена е признавала, че обича да се трансформира и опитва с гримове, които си прави сама.

Виж още: Здравата работа стартира: Азис вае фитнес тяло със звезден треньор 

Eмили Ратайковски

Красивата моделка и актриса е от дамите, които също залагат на личните си гримьорски умения. Това не е непрекъснато, само че е имало събития, за които Емили сама е правила миглите и клепачите си. Казвала е, че няма потребност за всяко излизане някой да я гримира, а самата тя не носи доста тежък макиаж.

Изображение: https://www.instagram.com/selenagomez/, https://www.instagram.com/emrata/, https://www.instagram.com/maisie_williams/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР