Всички зодиакални знаци имат определени животни, растения, елементи или цветове.

...
Всички зодиакални знаци имат определени животни, растения, елементи или цветове.
Коментари Харесай

Как трябва да обзаведете дома си? Разкрива вашата зодия

Всички зодиакални знаци имат избрани животни, растения, детайли или цветове. Понякога те са свързани със алегорични смисли, които издават техния темперамент. Също по този начин подбраните за тях интериори разкриват чертите на тяхната персона. Разберете в каква къща би трябвало да живеете съгласно вашата зодия.

Как би трябвало да обзаведете дома си? Разкрива вашата зодия

Астролозите имат вяра, че всяка зодия има разнообразни усети и потребности, когато става дума за украса на дома. Това се отразява на благосъстоянието ни в доста по-голяма степен, в сравнение с допускате. Ако се интересувате кой жанр ви подхожда най-добре, прочетете описанието на вашия знак.

Домашен фон на всяка зодия. Проверете къде ще се чувствате най-добре:

Вижте кой жанр на обзавеждане на жилища дава отговор на вашата зодия:

Овен

Зодия Овен би трябвало да заложат на изразителни аксесоари. В противоположен случай те ще почувстват, че домът им е отегчителен. Червеният цвят ще придаде темперамент на интериора им.

Телец

Телецът ще се усеща най-добре, в случай че се обкръжи със зеленина. Ако апартаментът му припомня за природата, това му работи успокояващо. Той може да закупи саксийни цветя или да заложи на флорални претекстове за декорация.

Близнаци

Близнаците би трябвало да се уверят, че домът им незабавно разкрива какви ползи имат. Постерите на обичаните им филми или архивните издания на обичаните им книги са най-хубавата декорация за техния интериор. Това оказва помощ на гостите да знаят по какъв начин да поддържат диалог – и това прави визитата им сполучливо.

Рак

Ракът пасва на пастелни интериори и сантиментални аксесоари. В дома му би трябвало да има доста аксесоари, които наподобяват добре и имат сантиментално значение. Хората от този знак също харесват тамян и фигурки от езотерични магазини.

Лъв

Лъвът харесва приглушени интериори. Той се усеща ужасно в бежово и кафяво. Има обаче нещо, което го отличава – слага златни орнаменти на всички вероятни места. Ако някой му даде подарък от сребро, той ще се обиди.

Дева

Девата не понася неналичието на ред. Къщата й би трябвало да е чиста и да мирише добре. Стилът, в който е украсен, е от малко значение. Много по-важно е интериорът да е спретнат.

Везни

Везните са естети и фенове на изкуството. Поради тази причина те може да подредят част от жилището си като изложба или музей. Харесва статуи, картини и украшения. Въпреки това, постоянно употребява сдържаност, когато ги купуват.

Скорпион

Скорпионът обича тъмните интериори. Той няма да се усеща удобно в апартамент със светли стени и мебели. Той избира сумрак в къщата, тъй че внася мистериозна атмосфера. Много посетители не го харесват, само че на него не му пука.

Стрелец

Стрелецът обича апартаментът да е пъстър и радостен. Той се обкръжава с доста цветове и се грижи интериорът му да е прелестен. Всеки желае да го посети.

Козирог

Козирогът се усеща ужасно в къща, цялостна с книги. Интелектуалната атмосфера е добра за настроението му. Апартаментът би трябвало да бъде украсен с елементарност, само че да е прелестен за окото. Тази зодия постоянно носи вкъщи сувенири от пътувания.

Водолей

Водолеят желае да изненада с усета си. Къщата, която избира за себе си, би трябвало да бъде проектирана по неочевиден метод – тъй че да акцентира свободата и независимостта на тази зодия. Много посетители се усещат като непознати с него.

Риби

Рибите не се интересуват доста от това по какъв начин наподобяват мебелите или стените им. Най-важното за тях е да са покрай тях вкъщи – сътрудник, деца и другари. Хората от този знак се усещат най-добре в интериори с доста растения

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР