Всички знаят, че ключът към поддържането на здрави отношения е

...
Всички знаят, че ключът към поддържането на здрави отношения е
Коментари Харесай

Какво разкрива за връзката ви позата, в която заспивате

Всички знаят, че ключът към поддържането на здрави връзки е положителната връзка, само че каква роля играят всички тези неща във вашата връзка, които не се въртят към говоренето – като гушкането да вземем за пример? Оказва се, че значителен.

Според изследване от 2014 година на психолога от Университета на Хертфордшир професор Ричард Уайзман, позицията, в която се гушкате с колегата си, може да бъде голям индикатор за вашето благополучие и връзки.

 двойка легло Thinkstock

Като цяло езикът на тялото може да бъде превъзходен метод да научите повече за динамичността във взаимоотношенията ви, без значение дали са сантиментални или не. „ Езикът на тялото е отличен индикатор за това, което е в съзнанието на хората и нещата, които те не споделят. Наистина е прецизен до 80% “, разкрива пред Elite Daily Трейси Браун, специалист по езика на тялото. Когато става дума за сън обаче, езикът на тялото не би трябвало да се приема на 100%, като се има поради обстоятелството, че двойката не постоянно разполага телата си съзнателно по избран метод по време на сън.

Проучването на Уайзман, в което над 1000 души са помолени „ да опишат пожеланото си състояние за сън и да оценят личността и качеството на връзката си “, разкрива, че 86% от интервюираните, които са признали, че спят на по-малко от сантиметър разстояние един от различен, настояват, че са щастливи в връзките си , в съпоставяне единствено с 66% от двойките, които спят на няколко сантиметра един от различен.

Ето какво друго може да каже желаната от вас позиция за сън за вашата връзка!
 Позата, в която заспивате с колегата си, издава каква е връзката ви  Позата, в която заспивате с колегата си, издава каква е връзката ви  Позата, в която заспивате с колегата си, издава каква е връзката ви  Позата, в която заспивате с колегата си, издава каква е връзката ви
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР