Всички знаем, че риганът е много ароматна подправка, която ако

...
Всички знаем, че риганът е много ароматна подправка, която ако
Коментари Харесай

Ето кои са ползите на РИГАН

Всички знаем, че риганът е доста ароматна фалшификация, която в случай че ползвате в кухнята си може да отстрани нарушаванията на нервната система и да ви избави от бодърствуване. Но доста по-интересна е неговата приложимост в региона на медицината, защото това растение е доста богато на оксиданти и редица други потребни витамини и минерали.

Листата, цветята, стъблата са отлични първични материали за изработката на чай и отвари. Външно той се употребява под формата на лосиони, компреси и други, които оказват помощ за укрепване на рани. Продуктите на база риган облекчават болката и спазмите. Лекарствата, приготвени на база риган преборват нездравословните микроорганизми, които влизат с храни и питиета с изминал период на валидност или които са развалени. Според проучване на учени от Аризона постоянната приложимост на риган отстранява канцерогените в организма.

Наричат ригана натурален антибиотик! Но за разлика от другите антибиотици, риганът по никакъв метод не въздейства нездравословно на организма.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР