Всички знаем, че различните социални мрежи изискват различни профилни снимки.

...
Всички знаем, че различните социални мрежи изискват различни профилни снимки.
Коментари Харесай

Доли Партън, Елън Дедженеръс и още звезди в ново предизвикателство - slava.bg

Всички знаем, че другите обществени мрежи изискват разнообразни профилни фотоси. В едната би трябвало да изглеждате професионално, в другата можете малко да му отпуснете края, а в някои даже се изисква да бъдете секси. Това постоянно се трансформира в мотив за смешки сред другари, защото един човек се трансформира фрапантно според от това, в коя обществена мрежа се намира.

Именно тази разлика във визията сътвори новата мода измежду звездите. Целта е те да разгласяват колаж от четири фотоси, които биха поставили за профилна в четири от обществените мрежи – професионалната Linkedin, обществените Фейсбук и Instagram и платформата за запознанства Tinder.

Шегата набира голяма известност и известните персони се пробват да излъчат победител за най-смешен колаж. Доли Партън е тази, която стартира предизвикването и събра хиляди лайкове единствено за няколко часа. „ Изберете си жена, която може да прави всичко “, написа тя под фотосите си.

Феновете ѝ могат да я видят облечена като учителка, каквато беше в телевизионния сериал „ Dolly “, който се излъчваше през 80-те години. След това идва ред на малко по-семейна фотография, която демонстрира Партън облечена в коледен пуловер. В Инстаграм обаче може да сме по-освободени и звездата е споделила черно-бял кадър, облечена с дънкови облекла, а в ръката си държи китара. Платформата за запознанства Tinder изисква много по-привлекателна фотография, с цел да може повече хора да ви харесат, по тази причина Партън избира такава, в която е облечена в костюм на зайчето Плейбой.

Веднага по-късно още звезди се включиха в предизвикването и започнаха да споделят своите колажи. Те, несъмнено, благодариха на Партън, че е почнала шегата. „ Когато сътрудниците ми ме попитат дали мога да извършвам разнообразни функции “, написа водещата Елън Дедженеръс, която не пропусна да включи брачната половинка си Порша де Роси на профилната си фотография за Фейсбук.

„ Да, г-жо Доли Партън, както кажете “, написа пък Дженифър Гарнър, която получи забавен коментар под своята обява. Тя показа странна фотография, която би поставила на профила си в Tinder, а един от почитателите ѝ предложи да смени профилите на Instagram и Tinder, с цел да получава повече оферти за срещи. Състезателят от предаването „ Ергенът “ Тейлър Камерън обаче призна, че даже и с тази фотография Гарнър още веднъж е привлекателна.

Марта Стюарт, Майли Сайръс, Джесика Частейн, Джими Фалън, Гордън Рамзи и групата Backstreet Boys също се включиха в предизвикването. Вижте техните фотоси и ни кажете коя ви харесва най-вече.

Източник: тиалото
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР