Всички знаем, че има мъже, с които не си струва

...
Всички знаем, че има мъже, с които не си струва
Коментари Харесай

5 типа мъже, на които си струва да дадеш шанс

Всички знаем, че има мъже, с които не си коства да се занимаваме. Най-вероятно е най-после те да разбият сърцата ни и да ни оставят с неприятни мемоари и боязън от обвързване.

Има обаче няколко вида мъже, за които си заслужава да се постараем или най-малко да им дадем късмет. Ето кои са те:

Доброто момче

Говорили сме и преди за преимуществата на това. Дори и да ти коства отегчителен, този човек ще ти е правилен, ще се държи добре с теб, ще те почита и цени. Дори и да се разделите, той ще те остави с доста хубави мемоари и ще върне вярата ти в мъжете ;)

Влюбеният до уши

Казват, че в една връзка. Ако по принцип ти си този човек, тогава наложително би трябвало да дадеш късмет на влюбеното момче. Безценно е чувството да си с някой, който е вдлъбнат по теб до уши. Той ще те третира като принцеса и ще те направи същински щастлива. Не го подминавай:)

via GIPHY

Различният

Много от нас, въпреки и подсъзнателно, постоянно избират да излизат с един и същи вид мъже. Логично, връзките ни с тях се развиват по един и същи метод и завършват по сходни аргументи. Дай късмет на другия мъж, излез от зоната си на комфорт и виж дали няма да ти хареса повече. Тази връзка сигурно ще е друга от досегашните ти ;)

По-възрастният 

Всички знаем, че мъжете мъчно порастват. Те постоянно са детски и се постанова ние да сме водещите във връзката. Опитай да дадеш късмет на този мъж, който е с няколко години по-възрастен от теб. Може и да ти хареса да си в зряла връзка:)

via GIPHY

Сродната душа

Не всяка жена има шанса да срещне сродната си душа. Ако попаднеш на подобен мъж, не го подминавай. Това е връзка, която ще помниш дълго, а може и да се окаже, че това е мъжът, с който да прекараш живота си. Със сродната си душа, сигурно ще имаш една хармонична връзка. Наслади ѝ се ;)

И още за мъжете и връзките:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР